Resnični princi na belem konju

Si imela tudi ti tisto obdobje, ko si sanjala o življenju iz Princeskinega dnevnika? Pri tem pa si zamišljala, kako bo tvoj princ na belem konju pregnal vse skrbi? Verjameš ali ne, Meghan Markle, zdaj vojvodinja Susseška in Catherine Middleton, zdaj vojvodinja Cambriška, nista pobrali zadnjih resničnih princev na tem svetu.

1. Princ Nikolai Danski

Dvaindvajsetletni princ Nikolai je sin princa Joachima in njegove prve žene Alexandre ter je trenutno sedmi v vrsti za danski prestol. Na prvi pogled je pravi ulov, zato nas ne preseneča, da se ukvarja z manekenstvom.

Princ Nikolai Danski
Foto: Elle Australia

2. Princ Constantine Alexios Grški in Danski

Z vzdevkom Tino je ta triindvajsetletni princ drugi v vrsti za grški prestol. Rodil se je v New Yorku in bil vzgojen v Angliji, princ William pa je njegov boter. Je zelo strasten glede fotografije, kar lahko opazimo tudi na njegovem Instagram profilu.

Princ Constantine Alexios Grški in Danski
Foto: Elle Australia

3. Princ Sébastien Luksemburški

Kot najmlajši otrok vojvode Henrija in vojvodinje Marije Terese je ta devetindvajsetletni princ šesti v vrsti za luksemburški prestol. Preden se je včlanil v luksemburško vojsko, je študiral marketing in mednarodno poslovanje.

Princ Sébastien Luksemburški
Foto: Elle Australia

4. Šejk Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani Katarski

Triintridesetletni šejk ima magisterij iz poslovne administracije Harvardske univerze in tekoče govori arabsko, angleško in francosko. Prav tako je bivši kapetan katarske konjeniške ekipe in voditelj zgodovinskega trenutka, ko je Katar dobil kandidaturo za organizacijo svetovnega prvenstva FIFA 2022.

Šejk Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani Katarski
Foto: Elle Australia

5. Princ Josef-Emanuel Lihtenštajnski

Ta dvaintridesetletni princ je šestindvajseti v vrsti za lihtenštajnski prestol in je bolj zaseben tip človeka, zato o njem ni veliko informacij.

Princ Josef-Emanuel Lihtenštajnski
Foto: Elle Australia

6. Princ Joachim Belgijski

Kot deveti v vrsti za belgijski prestol je bil princ Joachim izobražen v Belgiji, Angliji in Italiji. Trenutno je star 30 let in služi v belgijski vojski.

Princ Joachim Belgijski
Foto: Elle Australia

7. Albert Fürst von Thurn und Taxis

Princ Albert je osemintridesetletni poslovnež in »priložnostni« princ. Kot milijarder je bil imenovan že pri rosnih osmih letih, študiral je na Edinburški univerzi, trenutno pa dela kot profesionalni dirkaški voznik.

Albert Fürst von Thurn und Taxis
Foto: Elle Australia

8. Otomanski princ Naz Osmanoglu

Če iščeš princa, ki te obenem zna tudi nasmejati, je ta zagotovo pravi. Je petintridesetletni britanski komik in član cesarske hiše Osman, nekdanje vladajoče dinastije Otomanskega cesarstva.

Otomanski princ Naz Osmanoglu
Foto: Elle Australia

S tem se konča naš kratki seznam princev, ki jih lahko spoznaš v resničnem življenju. Kaj pa veš … mogoče boš naslednja Meghan Markle ravno ti!

Prejšnji članekAli sem robot?!
Naslednji članekAircash in Paysafe v partnerstvo za podporo gotovinskih denarnih nakazil

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.