Sedaj bomo lahko tudi moški doživeli ženski orgazem

Moški se predaja užitkom
vir: Arcwave

Podjetje za spolne igrače je predstavilo novo napravo, za katero trdijo, da lahko moškim povzroči ženski orgazem. Spolna igrača Arcwave Ion je opisana, kot »pleasure air stroker« za moške. Moškim naj bi ponudila povsem novo vrsto užitka.

Arcwave ion
Arcwave Ion, vir: Arcwave

Naprava s pomočjo pulzirajočih zračnih valov stimulira frenulum – območje penisa, ki vsebuje enake receptorje kot ženski klitoris. Ti valovi naj bi prinašali intenzivnejši vrhunec kot običajno samozadovoljevanje.

Kako zadeva deluje?

  1. Vklopiš ga tako, da pritiskaš na +, dokler ne zaskoči. Začel se bo v načinu Smart Silence.
Fotografija prikazuje točko 1
vir: Arcwave

2. Na svoj ion nanesi lubrikant.

Fotografija prikazuje točko 2
vir: Arcwave

3. Za največji užitek na penis nanesi lubrikant.

Fotografija prikazuje točko 3
vir: Arcwave

4. Igraj se s svojim penisom in uživaj.

Fotografija prikazuje točko 4
vir: Arcwave

Več kot 100 moških je testiralo Arcwave Ion z obetavnimi rezultati. Približno 70 odstotkov jih je reklo, da so doživeli močnejši vrhunec s spolno igračo, kot brez nje, nekateri pa svoj orgazem opisujejo kot eksploziven in močan.

Dr. Tobias Zegenhagen, tehnični direktor podjetja Wow Tech, ki je lastnik podjetja Arcwave, je dejal: »Lansiranje blagovne znamke Arcwave ne predstavlja samo nove dobe moškega samozadovoljevanja, temveč tudi modernejšo, v prihodnost usmerjeno moškost, ki moškim omogoča, da znova odkrijejo svoja telesa in raziskujejo, kako doživljajo spolne užitke. Prav tako predstavlja veliko priložnost za rast kot podjetje, saj ciljamo na sektor, ki je do zdaj ostal večinoma neizkoriščen. Arcwave Ion je prvi v rastočem portofoliu izdelkov, ki ga sestavljajo inovativne, tehnološko usmerjene igrače, ki dvigujejo izkušnjo samozadovoljevanja moških na novo raven, zato smo navdušeni nad prihodnostjo.«

Naprava stane 199 ameriških dolarjev (brez davka), prednaročiš pa jo lahko na spletni strani Arcwave.

Experience a Female Orgasm with Arcwave Ion Male Stroker

+ objave

Novinar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.