Sedaj bomo lahko tudi moški doživeli ženski orgazem

Man grabing satin sheet on the bed.
Foto: meg380 iz iStock

Podjetje za spolne igrače je predstavilo novo napravo, za katero trdijo, da lahko moškim povzroči ženski orgazem. Spolna igrača Arcwave Ion je opisana, kot »pleasure air stroker« za moške. Moškim naj bi ponudila povsem novo vrsto užitka.

Naprava s pomočjo pulzirajočih zračnih valov stimulira frenulum – območje penisa, ki vsebuje enake receptorje kot ženski klitoris. Ti valovi naj bi prinašali intenzivnejši vrhunec kot običajno samozadovoljevanje.

Kako zadeva deluje?

  1. Vklopiš ga tako, da pritiskaš na +, dokler ne zaskoči. Začel se bo v načinu Smart Silence.

2. Na svoj ion nanesi lubrikant.

3. Za največji užitek na penis nanesi lubrikant.

4. Igraj se s svojim penisom in uživaj.

Več kot 100 moških je testiralo Arcwave Ion z obetavnimi rezultati. Približno 70 odstotkov jih je reklo, da so doživeli močnejši vrhunec s spolno igračo, kot brez nje, nekateri pa svoj orgazem opisujejo kot eksploziven in močan.

Dr. Tobias Zegenhagen, tehnični direktor podjetja Wow Tech, ki je lastnik podjetja Arcwave, je dejal: »Lansiranje blagovne znamke Arcwave ne predstavlja samo nove dobe moškega samozadovoljevanja, temveč tudi modernejšo, v prihodnost usmerjeno moškost, ki moškim omogoča, da znova odkrijejo svoja telesa in raziskujejo, kako doživljajo spolne užitke. Prav tako predstavlja veliko priložnost za rast kot podjetje, saj ciljamo na sektor, ki je do zdaj ostal večinoma neizkoriščen. Arcwave Ion je prvi v rastočem portofoliu izdelkov, ki ga sestavljajo inovativne, tehnološko usmerjene igrače, ki dvigujejo izkušnjo samozadovoljevanja moških na novo raven, zato smo navdušeni nad prihodnostjo.«

Naprava stane 199 ameriških dolarjev (brez davka), prednaročiš pa jo lahko na spletni strani Arcwave.

Experience a Female Orgasm with Arcwave Ion Male Stroker

 

VIR9gag
Prejšnji članekŽelijo mlade, a že izkušene študente
Naslednji članekSeverni sij kriv za potop Titanika?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.