Seks v času koronavirusa

Romantic night of passion, female lingerie
Foto: Oleg Elkov iz iStock

Z #ostanidoma se je začelo obdobje, ko prijateljem ukazujemo, naj ostanejo doma. To ni težko, ampak mladi smo pač mladi. Kar je prepovedano, tisto hočemo. Ampak doma lahko počneš marsikaj. Igraš igrice, bereš knjige, gledaš filme, spiš in pa še nekaj. Seksaš. Coronasutra je v polnem pogonu, ker je v polnem pogonu internet. Memeti so zabavni kot še nikoli, ideje se krešejo in kreše se še … Prosim, da to storite šele po prebranem članku.

Coronasutra

Pari lahko seksate, ampak prosim, da se ne družite v večjih skupinah in seksate vse povprek. Če pa že, se močno držite zapovedi. Vsaj 1,5 metra razlike med osebami. In da se bo to lažje izvedlo, si lahko ogledaš spodnjo sliko, da boš točno vedel, kako seksati v času epidemije.

Coronasutra
Coronasutra

Zaščita je pomembna

Da ne bomo imeli preveč babybooma, moraš poskrbeti za zaščito tako ali drugače. Spet ti bo tu pomagal spodnji gif. Če pa ne gre drugače, boš moral pač trpeti, da bo tvoj otrok generacija Korona. Verjetno te je to prepričalo v uporabo zaščite.

Kondom

Za tiste, ki se ne poznate

Pari, ki ste skupaj doma in seksate že nekaj časa, to pač počnite. Tisti, ki bi se želeli spoznati z nekom, ki ga ne poznate, upoštevajte nekaj napotkov.

  • Tinder je v takih primerih rešitev.
  • Poljubi širijo covid-19, zato prosimo da s tem počakate.
  • Ne vemo, ali se covid-19 prenaša s spolnim odnosom.
  • Vemo, da se prenaša preko fekalij (kakec in lulanje), zato ne delaj tega po drugih osebah.
  • Seks je nekaj, česar ti ne moremo prepovedati, zavedaj pa se posledic.

In zdaj smo ti seks zagabili do takega nivoja, da tega ne boš nikoli več počel.

»Sex must go on«

Čeprav novi virus pomeni, da moramo biti doma, to ne pomeni, da nam ne more biti lepo. Zato se smejte, igrajte, zabavajte in seveda seksajte. Ta dva tedna ali več naj vam služita kot odkrivanje novih užitkov in za izpolnjevanje želja. Srečno in ostanite doma. Zdaj pa na delo!

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNa voljo je novi Facebook: hitrejši in z dark mode
Naslednji članekOcena filma: Nevidni človek

Urednik portala Student.si

2 KOMENTARJI

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.