Spolne igrače, ki so na smrt prestrašile tvojo babico

Si predstavljaš, da po dolgem dnevu dela prideš domov in te tam čaka tvoja ljuba babica, ki je nenapovedano prišla na obisk? Popolnoma je v šoku in sedi pri kuhinjski mizi. Kaj za vraga je videla. Si pozabil pospraviti od včeraj, ko si se imel tako »fino« s svojim partnerjem? Doma imaš toliko stvari, da sploh ne veš, kaj je hujše, da najde tvoja preljuba stara mama. Tako je šokirana, da, tudi če prej ni bila verna, bo od danes naprej molila zate vsak dan od jutra do večera.

Babica, babica, zakaj imaš tako velika usta?

Orgasmatron 3000

 

Pralni stroj oblečen v usnje in s sedlom
Vir: Dominic Wilcox

števec moči, ki prikazuje kako močne vibracije pralni stroj oddaja

 

 

 

Menda ni ugotovila, da pralni stroj, ki ga imaš z nekim razlogom v spalnici, ni (samo) za pranje perila. V črno usnje preoblečen centrifugalni stroj ima na vrhu sedlo, na katerem začutiš močne vibracije, nastavitve pa so zelo nazorne. »Oh!« je najnižja, medtem ko je »ooooooooooh!« očitno najvišja stopnja.

Skakajoča žoga s penisom

Vijolična žoga za skakanje s penisom

Upam, da se ni usedla na tvojo veliko vijolično skakajočo žogo, ki je vsem na očem postavljena v dnevni sobi. Ta ima poleg ročajev še en izrastek, ki pa ni nič kaj diskreten. Na srečo je nisi uporabljal … več kot parkrat.

Dvostranski »fister«

Dvostranski dildo, ki ponazarja dlani iz obeh strani

Sicer ne vem, kako obveščena je s perverzijami, ampak definitivno bi ji lahko bila sumljiva čudna umetna roka, ki ima dlani na obeh straneh. Lahko bi ji rekel, da to ponazarja italijanskega moškega, ki intenzivno kaže z rokami. Problem je, ker je ta roka postavljena na tvojo skakajočo vijolično žogo.

 

 

 

Napihljiv vesoljec

Vijoličen napihljiv vesoljec

Z nekim razlogom pa si pustil napihljivega vesoljca, ki ima z nekim razlogom človeške spolne organe, kar na kavču. Ta bulji v izklopljeno televizijo in ob temačni svetlobi, ki ga obseva, izgleda prav strašljivo. Babica, ne boj se, to ni pravi vesoljec. Uporabljam ga namreč za … ah pozabi.

Kletka za penis

Železna kletka za penis s ključavnico

To ne bi bilo tako očitno, če le ta kletka ne bi bila nameščena na lutko s penisom. Tako je očitno, kaj je, a vseeno imaš še malo upanja! »Babica, do poroke nič seksa, zato pa kletka!«. A kaj, ko ti vse drugo v sobi dela bolj slabo uslugo.

Kopalna račka s penisom

Rumena kopalna račka s penisom

Vrata kopalnice so odprta in lahko le upaš, da babica ni stikala po njej. Upaš tudi lahko, da bolj slabo vidi in ni opazila, da ima prisrčna rumena račka, ki je postavljena na zelo vidnem mestu, tudi penis. Pa tako ljubek in »diskreten« vibrator naj bi to bil.

Ščipalke za bradavičke v obliki rok lutk

Ščipalke za bradavice v obliki rok lutk

No, to sigurno ni prestrašilo tvojo babico, saj je z njimi obesila tvoje najboljše spodnjice, ki se zdaj sušijo na balkonu. Upaj samo, da jih ni videl sosed, ki bi lahko vedel, zakaj se zares uporabljajo. Zakaj za vraga sploh imaš to?

V šali je sicer lahko govoriti o teh stvareh, a nekatere so res bizarne in si jih, tako kot ti, sam težko predstavljam v svojem stanovanju. Vsak človek pa se navdušuje z najrazličnejšimi stvarmi. Mogoče sem ti dal idejo? Če ja, ni za kaj! V primeru, da ne, pa ti je zagotovo padlo na pamet, kdo od tvojih prijateljev bi lahko kaj takega uporabljal. Če ne drugega, zagotovo kakšen duhovnik.

Prejšnji članekAli optimisti živijo dlje kot pesimisti?
Naslednji članekNajboljši filmi o psih in najboljše risanke o psih

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.