Prvo golf igrišče v Ljubljani vabi na igro!

Golf kroglica in palica na zelenici
Foto: Somchai Sookkasem iz iStock

Misliš, da je golf dolgočasen šport za starejše? Motiš se! Golf je zahteven, a zabaven šport za vse generacije. V njem lahko uživajo tako otroci kot odrasli, za njegovo učenje pa ni nikoli prepozno. Prvo golf igrišče v Ljubljani Golf Trnovo ponuja kar tri vrste golfa, tako da lahko poskusiš, katero ti bo najbolj všeč.

Kje najdeš Golf Trnovo?

Igrišče se nahaja med ljubljanskim avtosejmom in južno ljubljansko obvoznico, do njega se pripelješ po Cesti dveh cesarjev, približno 150 metrov od Jakšič centra v Trnovem. Golf Trnovo obstaja že od leta 2007, namenjen pa je vsem igralcem in ljubiteljem golfa, saj za igro ne potrebuješ dovoljenja za igro golfa.

Vadbišče je dolgo 250 metrov in ima 30 udarjališč. Za vadbo kratkih udarcev je na razpolago 5 vadbenih (chipping in pitching) zelenic na površini 1,5 hektarja, poleg tega je na voljo še vadbena zelenica (putting green) na površini 800 kvadratnih metrov. Igrišče ima 9 lukenj.

Minigolf in footgolf

Poleg klasičnega golfa lahko na igrišču Golf Trnovo igraš tudi minigolf in fotogolf. Minigolf si zagotovo že igral, saj je ta zabavna igra odlična izbira za druženje s prijatelji, boljšo polovico ali sodelavci. Footgolf je manj znan šport, ki združuje strast nogometa in preciznost golfa. Je enkratna priložnost za druženje na malo drugačen način.

Slovenija Igra Golf

Golf Trnovo ponuja tudi SIG (Slovenija Igra Golf), kjer te naučijo vsega potrebnega za samostojno igro. Tečaj vključuje 8 učnih ur, praktično darilo (žogice) in knjižico povzetka pravil golfa. Tečaji vedno potekajo v manjših skupinah (4-8 oseb). Golf palice in vadbene žogice v okviru tečaja so vključene v ceno tečaja.

Vabljen na dan odprtih vrat

Če nisi prepričan, ali je golf pravi šport zate, te Golf Trnovo vabi na tradicionalen dan odprtih vrat, ki bo v nedeljo, 4. septembra. Nujna je predhodna prijava na recepcijo, saj so števila omejena. Prijaviš se lahko na telefonski številki 051 366 690 ali preko elektronskega naslova recepcija@golftrnovo.si. Čaka te brezplačna predstavitev golfa, zato ne odlašaj in se prijavi!

Prejšnji članekZakaj Jupiter nima obročev?
Naslednji članekKaj je aromat in kaj je njegov namen?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.