ŠOU šport = študentski šport = zdrava zabava

Laughing mature and multiethnic sports people putting hands together at park. Happy group of men and beautiful women smiling and stacking hands outdoor after fitness training. Multiethnic sweaty team cheering after intense training.
Foto: Ridofranz iz iStock

Še preden se drevesa oblečejo v jesenske barve in se v omare naselijo dolgi rokavi, se na papirju že nasmihajo novi športni programi za prihajajoče študijsko leto.

Poskrbeli bomo, da šport doživite kot rekreacijo, druženje in spoznavanje, zabavo, izobraževanje. Pripravili smo pestro ponudbo rekreacije in izobraževanj, ki bo popestrila začetek študijskih dni ter razbremenila po celodnevnih predavanjih in stresnih izpitih.

Pri rekreaciji prevladuje pestrost skupinske vadbe, saj ponujamo več zvrsti aerobike (step, mix, cardio, TNZ, newbody, max extreme), plesno razgibano zumbo. Tisti, ki uživate, v tako imenovanih body and mind programih, ne smete spregledati pilatesa, joge (hatha, japonska ali winyasa) ali tai chi chuana. Z ljubitelji vodnih aktivnosti pa bomo tudi letos nabirali plavalne kilometre.

Športna izobraževanja nam ponujajo novosti v okviru plesnih tečajev (standardni in latinsko ameriški plesi, capoeira, salsa, orientalski ples, ples ob drogu, swing, reggaeton, jazz balet, hip hop itd.), tečajev  borilnih veščin (nanbudo, boks, karate, K1, tajski boks in full contact, kick boxing in savate, samoobramba in parterne tehnike itd.), potapljanja, alpinistične šole, masaže, jezdenja in mnogih drugih …

NOVOSTI!!!

 

Vadba za nosečnice – MAMI telovadi

Vadba je namenjena bodočim mamicam, ki se zavedate, kako pomembno je miganje med samim pričakovanjem enega od najlepših trenutkov v vašem življenju, rojstva vašega otroka. Izvajali bomo prilagojen program pilates vaj, s katerim bomo varno krepile celotno telo, ostale telesno aktivne do poroda in se po njem lažje in hitreje vrnile v  formo.

 

Vadba za seniorke – BABI telovadi

Z vadbo želimo opozoriti na potrebo po medgeneracijskem sodelovanju.

Je nizko intenzivna skupinska vadba, ki vsakemu posamezniku omogoča prilagoditev intenzivnosti glede na lastne sposobnosti. Ne potrebujete predhodnega znanja ali pripravljenosti, vadba je primerna tudi za začetnike.

 

Hoopingvadba z obroči:

oz. hoopkanje je nova zabavna skupinska vadba, ki se precej razlikuje od hula hoopinga, ki je bilo „in“ v 50-ih letih. Osnovni rekvizit je hoop oz. obroč, ki je večji in težji od tistih, ki smo jih poznali včasih. Večji, kot je obroč, počasneje se vrti, tako da lahko z enim od naših fitnes obročev hoopka vsak. Vadba je sestavljena iz aerobnih in plesnih gibov, ki so med vrtenjem obroča sestavljeni v lažje koreografije.

Več o naših programih lahko izveš na naši spletni strani www.sousport.si. Lahko pa nas obiščeš na tednu odprtih vrat, ki bo potekal od 8. do 11. 10. 2012 in se tako udeležiš več kot 20 brezplačnih športnih delavnic!

Več info na: www.sousport.siinfo@sousport.si, na telefonski šzevilki 031 390 349 ali osebno na Info točki ŠOU šport, Kersnikova 6.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.