Top novinci te sezone NBA

Na katere mlade igralce bomo najbolj pozorni to leto? Lani smo navijali za Luko, kaj pa letos? Tu je seznam tistih najboljših novincev, na katere moramo biti pozorni.

Zion Williamson

Čeprav trenutno poškodovan in se bo na igrišča vrnil konec novembra je vseeno Zion. Prvi izbor letošnjega drafta in igralec z neverjetnim hypom okoli njega.

Tyler Herro

Novinec Miamija in tako soigralec Gorana Dragića je odličen strelec in tako je Miami dobil odličnega sniperja za naslednja leta.

Tyler Herro
Tyler Herro

Ja Morant

Drugi izbor za draftu je pristal v Memphis in že navdušuje. Enako kot z Mikeom Conleyem pred njim so Grizliji dobili organizatorja igra za več let. In to odličnega.

Ja Morant
Ja Morant

Matisse Thybulle

Philadelphia je dobila najboljšega obrambnega igralca v draftu in že po prvih tekmah je jasno, da fant obvlada. Krade žoge, blokira in ustavlja napade. Še met izboljša in je drugi Kawhi Leonard.

Matisse Thybulle
Matisse Thybulle

Rui Hachimura

Odličen igralec, ki smo ga lahko že letos videli igrati za Japonsko na svetovnem prvenstvu. Morda pa bo on tisti, ki bo dvignil Washington Wizardse na željen nivo.

Rui Hachimura
Rui Hachimura

Coby White

Chicago je z njim dobil prijaznega in neverjetno nadarjenega fanta. Skupaj z Zachom Levineom in Laurijem Markannenom bodo tvorili jedro Chicaga.

Coby White
Coby White

RJ Barrett

Mesto, ki nikoli ne spi je dobilo tretji izbor in izbralo soigralca Ziona Williamsona na univerzi. Fant, ki je perfekten za New York, le še dokazati mora to.

RJ Barrett
RJ Barrett

Kendrick Nunn

Miami Heat so očitno zadeli jackpot. Tyler Herro in Kendrick Nunn, ki trenutno vodi v točkah med novinci. Odličen je.

Kendrick Nunn
Kendrick Nunn

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekTrendi barve in haircuti letošnje zime
Naslednji članekTematske skupnosti so Viberjev odgovor na spam na družbenih omrežjih

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.