10 najbolj priljubljenih aplikacij v tem letu

Portland, OR, USA - Aug 23, 2022: Assorted popular social media apps - BeReal, Instagram, Twitter, Snapchat, TikTok, Clubhouse, Facebook, YouTube, and Discord - are seen on an iPhone. BeReal is a French social media app rising in popularity, and can be anti-social in some ways. Users receive a notification at a random time once a day saying 'Time to BeReal'. This opens up a two-minute window for the user to post a picture of what they are currently doing. The purpose of this is to capture an authentic, unfiltered snapshot of a user's life.
Foto: hapabapa iz iStock

Verjetni bi lahko uganil, da je TikTok najbolj priljubljena aplikacija na svetu, kajne? Zhang Yiming si niti v najbolj norih sanjah ne bi predstavljal, da si bo njegovo mobilno aplikacijo naložilo skoraj 30 % sveta. Zhangova aplikacija za družbene medije TikTok, ima tudi približno 850 milijonov aktivnih uporabnikov mesečno. Katere so poleg TikToka še najbolj priljubljene aplikacije?

1Instagram

Aplikacija za skupno rabo fotografij je trenutno ena najbolj uporabljanih aplikacij na svetu. Od 1 milijarde mesečno aktivnih uporabnikov Instagrama jih je 71 odstotkov mlajših od 35 let. Povprečen uporabnik Instagrama na njem preživi vsaj 53 minut na dan.

2Duolingo

Če se želiš naučiti različnih mednarodnih jezikov, je Duolingo prava izbira. Z več kot 300 milijoni uporabnikov je največkrat prenašana izobraževalna aplikacija na svetu. Svoje učne seje so igrificirali, zaradi česar je stopnja angažiranosti uporabnikov visoka.

3Amazon

Amazon je začel kot spletni trg za knjige, zdaj pa prodaja vse od nakita, elektronike, hrane itd. S tehnološkimi inovacijami in množičnim povečanjem je postal največja spletna tržnica na svetu. Pod svojim imenom ima številne izdelke in storitve, kot so: Amazon Fresh, Amazon Web Services, Alexa, Amazon Drive, Fire TV itd.

4Bumble

Bumble je zanimiv, ker samo ženske lahko naredijo prvi korak v tej aplikaciji. Lahko brskaš po profilih z vsega sveta. Poleg tega je več kot le aplikacija za zmenke. Uporabniki aplikacijo Bumble lahko uporabljajo tudi za iskanje novih prijateljev in karierne priložnosti.

5Google Find My Device

Izguba pametnega telefona je lahko zelo stresna, saj ni le naprava za telefoniranje. V njem je shranjenih veliko osebnih podatkov in spominov. Googlova aplikacija Find My Device je ena najboljših brezplačnih aplikacij za Android, ki so na voljo na trgu, če izgubiš telefon.

6Spotify

Ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij na svetu ima več kot 320 milijonov aktivnih uporabnikov mesečno in več kot 144 milijonov plačljivih naročnikov. S Spotifyjem lahko poslušaš svojo najljubšo glasbo različnih umetnikov po vsem svetu.

7Instasize

Ena najnaprednejših aplikacij za urejanje fotografij ponuja izjemno profesionalne funkcije urejanja. Aplikacija ima več kot 80 plus filtrov in orodij za urejanje, s katerimi boš postal diva družbenih medijev. Aplikacija vsebuje tudi obsežen nabor orodij, s katerimi lahko uporabniki izboljšajo slike in videoposnetke.

8LastPass

Izguba gesel, ki nekomu omogočajo dostop do občutljivih in zaupnih informacij, je nočna mora. Uporabi aplikacijo, kot je LastPass, upravitelj gesel in omarico za gesla, ki shrani vaše podatke. Ima glavno geslo, ki obravnava ostale.

9Zoom

Ker so skoraj vsa podjetja bila prisiljena delati od doma, so videokonference postale vseprisotne. V tem času je Zoom postal najbolj priljubljena aplikacija za videoklice.

10Slack

Orodje za poslovno komunikacijo je postalo najhitreje rastoče podjetje B2B SaaS doslej. V manj kot petih letih je podjetje z vrednostjo 0 dolarjev zraslo na 7 milijard dolarjev. Slack je orodje, ki zelo olajša komunikacijo med ekipami. Ustvariš lahko različne ekipe za različne skupine.

VIRzucisystems.com
Prejšnji članekEinsteinov test za pametne, ki ga reši le 2 odstotka ljudi (UGANKA)
Naslednji članekNajboljše restavracije v Ljubljani leta 2024, ki jih ne gre preskočiti

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.