Huawei Mate 50 Pro s podporo najbolj priljubljenih aplikacij za sporočanje

Roka drži telefon, na katerem se vidi selfie

Vrhunske aplikacije, kot so WhatsApp, Viber, Telegram ali Facebook Messenger, bodo uporabniki novih vodilnih pametnih telefonov Huawei Mate 50 Pro in serije Huawei nova 10 našli v trgovini AppGallery.

Novi pametni telefoni, ki bodo na našem trgu dosegljiv od sredine oktobra, prinašajo nenadejane tehnične izboljšave, kot sta 60-milijonska sprednja kamera ali fizično nastavljiva zaslonka in ne bodo razočarali niti kot gre za dostop do vrhunskih aplikacij. Huawei se namreč zaveda, da so življenjska sila mobilnih naprav, saj pokriva vse od prostočasnih dejavnosti, zabave, informiranja in komunikacije.

Ohranjanje stikov

Zaradi razumljivih razlogov so bile te zadnje dve leti med najbolj pogosto nameščenimi, vodijo pa WhatsApp, Facebook Messenger, Vibe ali Telegram. Zadnje omenjena sta standardno nameščena na telefonih Huawei, medtem ko sledite naslednjim korakom za namestitev prvih dveh:

Korak 1: Odprite trgovino AppGallery in v iskalni vrstici vnesite Messenger ali WhatsApp.

Korak 2: Iskalnik trgovine vas bo obvestil, da je iskana aplikacija dosegljiva. S klikom na polje »Namesti« boste preusmerjeni na ustrezno spletno stran, iz katere bo aplikacija prenesena. Izberite »Prenesi zdaj«.

Korak 3: Ko bo trgovina AppGallery izvedla varnostno preverjanje, steče postopek nameščenja. Ko je končan, le še izberite »Odpri«.

Korak 4: Ikono aplikacije poiščite na domačem zaslonu.

Postopek prenosa in namestitve ni samo varen, temveč ravno tako izredno hiter. Čakati ni treba dosti več kot 30 sekund, da bi začeli uporabljati priljubljeno komunikacijsko orodje.

Nagrada

Sodelovanje z najboljšimi

Huawei ima uporabnike po vsem svetu, zato je pomembno, da zagotavlja aplikacije, ki so najbolj priljubljene v različnih državah, vendar so nekatere priljubljene povsod. Zato tvorno sodeluje z vrhunskimi lokalnimi razvijalci, kakor tudi s ponudniki najboljših globalno zanimivih, ki izpolnjujejo vse potrebe uporabnikov. Najdete jih v kategorijah trgovine AppGalley, kot so finance, navigacija, novice, igre in tako naprej.

Ko gre za daleč najbolj priljubljene aplikacije, med takšne zagotovo sodijo Facebook, Twitter ali LinkedIn, je izrednega pomena, da sta prenos in namestitev preprosta in hitra. Hkrati Huawei ni pozabil podpirati alternativnih možnosti. Nekatere od njih so tako celo postale enakovredne »izvirniku«. Aplikacija za naročanje prevozov Bolt se kosa z Uberjem, medtem ko glasbeni storitvi Deezer in Tidal tekmujeta s Spotifyjem.

Do sporočilnih aplikacij v le nekaj sekundah

Ker je ohranjanje stikov ključnega pomena, je pomembno, da so tozadevne možnosti takoj dostopne uporabnikom telefonov Huawei Mate 50 Pro in serije nova 10. Huawei je ravno zaradi tega olajšal prenos in namestitev aplikacij WhatsApp in Telegram, ki nudita hitre skupinske pogovore, prenos fotografij in oblikovanje skupin. Komunikacija preko priljubljenega Messengerja ne zahteva prijave v Facebook. Namesto tega lahko takoj pričnete s klepetom, pri čemer vam je na voljo orodje za sinhronizacijo stikov v imeniku s prijatelji na omenjenem družbenem omrežju. Na voljo je tudi Viber, priljubljena komunikacijska storitev, ki poleg takojšnega sporočanja nudi celo vrsto izredno sodobnih funkcij.

Nihče ne bo prikrajšan

Huawei je veliko truda in virov vložil v obogatitev trgovine AppGallery. Nekatere aplikacije ste do zdaj iskali z drugimi orodji, med njimi tudi iskalnikom Petal Search, zdaj pa je tudi ta postopek integriran neposredno v trgovino. Ravno tako so poskrbeli, da so na voljo priljubljene finančne in bančne aplikacije, saj boste aplikacije svojih bank našli komitenti NLB, NKBM, Sparkasse in Intese Sanpaolo. Marsikdo se bo ravno tako razveselil vrhunskih mobilnih iger, kot so PUBG Mobile, Dragon’s Trail, Garena Free Fire ali Lords Mobile. Uspeh dosedanjih modelov pametnih telefonov je Huawei spodbudil, da je ob predstavitvi premijskih modelov Huawei Mate 50 Pro, zagotovil celovit nabor raznovrstnih aplikacij, ki bodo izpolnile vsa pričakovanja uporabnikov. Ni pomembno, katero aplikacijo potrebujete, prepričani ste lahko, da jo boste našli v trgovini AppGallery.

Telefon

Izredne zmogljivosti

Pametni telefon Huawei Mate 50 Pro sicer vključuje vrhunske tehnologije, ki znatno povečajo zmogljivosti. SuperHold inteligentno nadgradi pomnilnik, da zagotovi brezhibno večopravilnost. SuperRender zmanjša porabo energije z analizo kadrov na ravni posameznih svetlobnih pik, s čimer ohranja stabilno igranje in preprečuje pregrevanje. SuperStorage neopazno odstranjuje podvojene datoteke in stiska redko uporabljene ter na ta način prihrani celo do 20 GB pomnilnika od 256 GB, da ga je vedno na voljo dovolj za hranjenje fotografij in video posnetkov. SuperEnergy Boosting pa predstavlja inovativen način varčevanja z energije. Ko napolnjenost baterije pade na en odstotek, poskrbi za tri ure pripravljenosti ali 12 minut klicev.

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po celem svetu.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook

YouTube

Instagram

Skupnost

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.