Kako iztisniti največ iz slušalk Huawei FreeBuds 3?

Veljajo za prve slušalke za v uho, ki se lahko pohvalijo z aktivnim dušenjem hrupa, vendar to ni vse, česar so Huawei FreeBuds 3 sposobne. Vgrajeni procesor Kirin A1 ne poskrbi le za preprosto in hitro Bluetooth povezavo, temveč tudi za pametni in pravi stereo zvok!

Slušalke Huawei FreeBuds 3 so zasnovane za izjemno udobje, na voljo pa so v črni, beli in rdeči barvi. V primerjavi s slušalkami z aktivnim dušenjem hrupa in oblikovno zasnovo na uho ali prek ušesa, imajo ergonomsko oblikovana ušesna čepka, katerih krivulja ustreza ušesnemu kanalu. Zato zmanjšujejo nelagodje in so primerne za vse primere rabe.

Uživanje v jasni in kakovostni glasbi v hrupnem okolju s tovrstno obliko slušalk ni več želja, temveč resničnost, poskrbeti pa znajo tudi za udobje nošenja. Čeprav delujejo takoj, ko jih seznanite s telefonom, je priporočljivo uporabiti tudi aplikacijo Huawei AI Life, saj omogoča, da delovanje slušalk prilagodite lastnim potrebam. Na pametni telefon jo naložite z prek kode QR na škatli, ali pa jo poiščite v tržnici AppGallery.

Po zagonu aplikacije AI Life na zaslonu vidite seznam s telefonom povezanih naprav, če ste jo zagnali prvič, pa začetni zaslon. Če želite s telefonom povezati slušalke Huawei FreeBuds 3, v obeh primerih poiščite in izberite znak »+«.

Samodejno iskanje

Aplikacija bo samodejno poiskala in preverila vse naprave v domačem omrežju Wi-Fi.

Če je ime želene naprave na seznamu rezultatov samodejnega iskanja, izberite »Poveži«.

Ročno iskanje (koda QR)

Izberete pa lahko tudi ročno dodajanje ali skeniranje kode QR, ki je natisnjena na škatli s slušalkami.

Vodnika za namestitev

Aplikacija vas bo vodila prek postopka seznanjanja slušalk in telefona, medtem pa morata biti ušesna čepka v polnilni škatlici. Odprite jo in 2 sekundi držite gumb ob strani, da začne sijalka LED utripati.

Nadzorna plošča

V tem razdelku aplikacija prikaže stanje napolnjenosti baterij obeh ušesnih čepov ter tudi polnilne škatlice.

Upravljanje s slušalkami

Privzeto dotik (tap) levega čepka vklopi ali izklopi aktivno dušenje hrupa, desnega pa zažene ali zaustavi predvajanje skladbe. Seveda pa lahko to spremenite v ustreznem razdelku aplikacije AI life.

Prilagajanje dušenja hrupa

Zasnova slušalk upošteva številne dejavnike, ki vplivajo na dušenje zvoka, vendar imajo uporabniki različne zgradbe ušesnega kanala, razlikujejo pa se tudi navade uporabe. Na podlagi raziskav je zato Huawei oblikoval devet lastnosti, ki jih lahko uporabnik v aplikaciji spreminja in prilagaja dušenje hrupa lastnim potrebam in željam.

Slušalke Huawei FreeBuds 3 so združljive z vsemi pametnimi telefoni, še posebej dobro pa delujejo s Huaweijevimi, vključno z modeli nove družine P40. Poleg modela srednjega razreda P40 lite vanjo sodijo še premijski modeli P40, P40 Pro in P40 Pro+. Odlikujejo se v zmogljivih procesorjih, poudarku na fotografski odličnosti in tudi tržnici AppGallery, ki je postala osrednje mesto za priljubljene lokalne in globalne aplikacije za uporabnike naprav Huaweia.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.