Kljub vsem preprekam in izzivom, Huawei posluje dobro

Družba Huawei je danes objavila svoje poslovne rezultate tretjega četrtletja letošnjega leta. V tem času je Huawei ustvaril 671,3 milijarde juanov (85 milijard evrov) prihodkov, kar je 9,9 odstotna rast v primerjavi z enakim obdobjem lani. Neto stopnja dobičkonosnosti družbe v tem obdobju je znašala 8 odstotkov. V prvih treh četrtletjih leta 2020 so poslovni rezultati družbe v skladu s pričakovanji.

Medtem ko se svet spopada z virusom COVID-19, je Huaweieva globalna dobavna veriga pod močnim pritiskom, proizvodnja in poslovanje pa se soočata z velikimi izzivi. Družba se še naprej trudi poiskati rešitve, preživeti in napredovati ter izpolnjevati svoje obveznosti do kupcev in dobaviteljev. Tako so včeraj predstavili novo serijo pametnih telefonov Huawei Mate 40, ki zajema tri nove modele – Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+. Vsi trije predstavljajo najnovejše in najboljše mobilne tehnologije ter krepijo predanost družbe inovacijam in njeno neomajno odločenost, da ustvari najboljši pametni telefon do zdaj. 

Huawei bo tudi v bodoče slonel na svojih prednostih v IKT tehnologijah, kot so umetna inteligenca, storitve v oblaku, 5G in računalništvo, da bi skupaj s svojimi partnerji ponudil usmerjene rešitve, razvoj industrijskih aplikacij in krepitev vrednosti 5G omrežij. Njihov cilj je pomagati podjetjem pri rasti poslovanja in pomagati vladam, da okrepijo domačo industrijo, prinašajo vrednost svojim državljanom ter izboljšajo splošno upravljanje države.

IKT tehnologije so postale temelj sodobne družbe in glavno gonilo trajnostnega družbenega, gospodarskega in okoljskega razvoja. Huawei verjame, da se bo hiter in zdrav razvoj v IKT industriji zanašal na odprto sodelovanje in medsebojno zaupanje svetovne industrije. Kljub trenutno zapleteni situaciji s katero se Huawei sooča, bo še naprej tesno sodeloval z globalnimi partnerji in uporabljal svoje inovativne IKT tehnologije za ustvarjanje večje vrednosti za stranke. Družba se bo še naprej odzivala na izzive pandemije, gospodarske rasti in družbenega napredka.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.