Na voljo priljubljena aplikacija Health Mate

Huawei je naznanil partnerstvo s francoskim podjetjem Withings in razpoložljivost njihove aplikacije Health Mate v trgovini AppGallery.

Aplikacija Health Mate uporabniku omogoča vizualizacijo podatkov nosljivih in drugih pametnih naprav. Zasnovana je tako, da prikazuje napredek na hitro razumljivih infografikah ter na podlagi pridobljenih zdravstvenih podatkov tudi prilagojena obvestila in nasvete. Prav tako uporabnika opozori na morebitne zdravstvene tegobe, da lahko pomoč poišče pri svojem osebnem zdravniku.

Aplikacija je popolnoma integrirana v ekosistem pametnih izdelkov podjetja Withings, med katerimi najdemo nosljive naprave za spremljanje telesne dejavnosti in samostojne naprave za beleženje spanja, telesne teže, merjenje krvnega tlaka in podobno. Z njihovo pomočjo lahko izboljšamo telesno pripravljenost, saj nam, medtem ko spremljamo trende ter napredek, zagotavljajo podporo za doseganje zastavljenih ciljev.

»Withingsova aplikacija Health Mate je odličen dodatek v trgovini AppGallery, saj nudi celovite načine za upravljanje z zdravjem. Uporabnika spodbuja k pozitivnim spremembam vedenja in neprimernega življenjskega sloga, da bi se bolje počutil in bil bolj zdrav. V veliko čast nam je bilo sodelovati s strokovnjaki podjetja Withings in z veseljem bomo tudi v prihodnje podprli naše sodelovanje,« je partnerstvo pospremil Tuomas Ylä-Kautt, vodja poslovnega razvoja podjetja Huawei Consumer BG Finska.

Med postopkom integracije aplikacije za delovanje na pametnih telefonih Huawei so uporabili komplet orodij za podporo zdravja mobilnih storitev Huawei (HMS), ki aplikaciji na podlagi uporabnikovega računa (Huawei ID) in njegove predhodne odobritve omogoča dostop do podatkov o telesni dejavnosti in zdravju. Komplet razvijalcem nudi podatkovno osnovo, na kateri lahko gradijo svoje aplikacije z izboljšano uporabniško izkušnjo.

»Zelo smo zadovoljni z razpoložljivostjo naše aplikacije v Huaweievi trgovini AppGallery. Verjamemo, da je zdravje univerzalna tematika, zato želimo z izdelki in storitvami doseči vse potencialne uporabnike,« je povedal Audrey Rampazzo, vodja marketinga v podjetju Withings.

Huaweievi strokovnjaki so tesno sodelovali s podjetjem Withings in mu med ključnimi procesi razvoja in integracije aplikacije zagotovili odlično podporo.

»Odlično sodelovanje z ekipami Huaweia je omogočilo hitro prilagoditev naše aplikacije okolju mobilnih storitev Huaweia (HMS). Ves ta čas so nam namreč nudili hitro in učinkovito podporo,« je zaključil Romain Dahan, produktni vodja za naprave in aplikacije v podjetju Withings.

Huawei aplikacijo Health Mate po novem nudi milijonom uporabnikom pametnih telefonov v 170 državah sveta. Na voljo je v 11 jezikih, med katerimi žal ni slovenščine.

Trgovina AppGallery je na voljo na vseh Huaweievih pametnih mobilnih napravah, med drugim tudi na najnovejših telefonih Mate 40 Pro in P smart 2021 ter tabličnem računalniku MatePad Pro. Dodatno pa je uporabniku pri iskanju aplikacij v pomoč tudi univerzalni iskalnik Petal Search, ki poleg aplikacij omogoča še iskanje slik, novic in drugih informacij.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.