Naj bo predmet še tako hiter, na fotografiji bo oster

novi pamtni telefon Huawei Pura 70 pro

Pametne telefone nove serije Huawei Pura 70 odlikujejo očarljiva oblika, edinstveni vizualni slog in revolucionarne fotografske funkcije. Med temi je na prvem mestu ultra hitri posnetek.

Nova funkcija odpira vrata v raziskovanje sveta hitre fotografije – od blizu ali od daleč. V nadaljevanju si preberite nasvete za premikanje ustvarjalnih meja fotografiranja s pametnim telefonom. Naj gre za zajemanje gracioznih gibov gimnastičnega nastopa, intenzivne teniške tekme, fotografiranje divjih živali in še česa!

Večje tipalo in širša zaslonka za boljše fotografije

Serija Huawei Pura 70 se ponaša z novo generacijo kamere Ultra Lighting, ki je v modelu Huawei Pura 70 Ultra nagrajena z izskočnim objektivom (Ultra Lighting Pop-Out), eno-palčnim tipalom in široko zaslonko f/1,6. Pogon XD Motion kot nadgradnja siceršnjih izrednih zmogljivosti omogoča še funkcija ultra hitrih posnetkov za kakovostno fotografiranje bežnih trenutkov.

Če si želite spoznavati nove fotografske tehnike, je funkcija ultra hitrih posnetkov kot naročena. Sposobna je zamrzniti vsako akcijo, celo tako zahtevno, kot je let teniške žogice. V primeru uporabe pametnih telefonov Pura 70 Pro in Pura 70 Ultra pa dogajanje še zlahka približate. Popolno za fotografiranje domačih živali in športnega dogodka od daleč. Pomislite na skakanje ljubkega psa, dirkanje avtomobilov ali hitre čolne, in postalo bo jasno, kdaj je funkcija kot naročena.

Optimizacija fotografij z XD Motion Engine

Fotografiranje zna biti zahtevno iz več razlogov, zlasti zaradi mučnega čakanja na popoln posnetek premikajočega se predmeta. Po zaslugi XD Motion pa fotografiranje takšnih prizorov še nikoli ni bilo preprostejše.

Pri fotografiranju hitrih predmetov v gibanju XD Motion uporablja dvojno osvetlitev tipala v realnem času. Kratka osvetlitev zabeleži podrobnosti objekta zanimanja, medtem ko dolga ohrani bogastvo ozadja. Pomembno vlogo imajo algoritmi umetne inteligence AI Motion Vector Computing in Regional Motion Restore, da nastane ostra fotografija minljivega trenutka visoke ločljivosti. Ne glede na gibanje so prizori natančno prikazani s pomočjo inteligentnega ujemanja in podrobnosti v celoti obnovljene.

Optična stabilizacija za ostrejše fotografije

Vas med raziskovanjem mesta očara ulični igralec, ki izvaja impresivne trike s kartami, ali med vožnjo s turističnim avtobusom opazite fascinanten kulturni spomenik? Ostre fotografije hitro premikajočih se prizorov običajnim pametnim telefonom pogosto predstavljajo izziv, a te ne delajo nikakršnih preglavic modelom serije Huawei Pura 70.

Huawei Pura 70 Pro se ponaša s fizično velikim tipalom (1/1,3-palčnim) in široko zaslonko f/1,4, kar poveča sposobnost kamere, da zajeme jasne in ostre fotografije predmeta v gibanju. Vključen je tudi zelo natančen in stabilen motorček drsnega vodila, ki zagotavlja 100-odstotno večjo natančnost ostrenja. Še bolj impresivna je optična stabilizacija v modelu Pura 70 Ultra. Rezultat dinamične kompenzacije gibanja senzorja, ki nadomesti dinamično kompenzacijo gibanja fotoaparata, je dih jemajoča fotografija, ki ujame realizem in čustva trenutka.

Huawei Pura 70 Pro ni edini izdelek vizije Fashion Forward, ki ga je Huawei predstavil na našem trgu. Svoj novi pametni telefon lahko dopolnete z vrhunskimi pametnimi urami Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, žensko različico Watch GT 4 ali športno zapestnico Huawei Band 9, ki je kot ena redkih sposobna spremljati in analizirati spanje. Vse nove Huaweieve nosljive naprave obenem odlikuje, da jih zlahka povežete z vsemi telefoni, na katerih tečeta operacijska sistema Android ali iOS.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.