Nove priljubljene mobilne igre v trgovini AppGallery

Huaweieva trgovina z aplikacijami je najhitreje rastoča tovrstna platforma na svetu, v njej pa poleg priljubljenih globalnih, najdete tudi vse več slovenskih aplikacij. Zdaj pa so v njej tudi izredne Orbia, Square Bird in izobraževalne igre podjetja YovoGames.

Huawei izpolnjuje zavezo o zagotavljanju najviše kakovosti uporabniške izkušnje in dostopa do aplikacij z upoštevanjem strategije »1 + 8 + N« in enovitega uporabniškega vmesnika neodvisnega od strojne opreme. Zato vsak teden v povprečju v trgovino AppGallery dodajo 5 tisoč aplikacij.

En sam dotik do sveta iger

Po nekaterih spletnih raziskavah, naj bi igre igrala skoraj polovica človeštva, večinoma na pametnih telefonih. So odlične za preživljanje prostega časa, z njihovo pomočjo preizkusite svoje sposobnosti v tekmovanju z drugimi igralci ali pa se v skupinskih iger družite s prijatelji. Ponudba igre v tržnici AppGallery je pestra in vredna raziskovanja. Morate le stopiti vanjo, izbrati kategorijo in najti igro, ki vam ugaja.

Huawei je trgovino AppGallery nedavno obogatil z arkadno igro Orbia, v kateri igralec preizkuša svoje spretnosti med soočanjem z nadležnimi bitji v vznemirljivi pustolovščini, polni bizarnih svetov. V njej premagujete spreminjajoče se ovire, ključ do uspeha pa je lasten slog igranja in pravočasnost, da napredujete na naslednjo raven. Grafika igre je minimalistična, a živahna, zato nudi impresivno vizualno izkušnjo.

Zabavajte se z igrami iz trgovine AppGallery

Tudi uporabnikom, ki niso strastni ljubitelji arkadnih iger, Huawei nudi veliko. Ena izmed njih je Square Bird, ki se je uvrstila med najboljše na lestvicah v 44 državah. V njej raziskuje geometrijski svet ptic, svoje sposobnosti pa preizkuša v gradnji stolpa iz jajc in v premagovanju ovir. Vadili boste pravočasnost, hkrati pa se boste tudi neskončno zabavali. Vse kar morate storiti pa je prenesti igro iz trgovine AppGallery na svojo napravo.

Čas za družinsko zabavo

Igranje je zabavno, a tudi odlična priložnost, da se naučite česa novega. V trgovini AppGallery je na voljo veliko izobraževalnih iger, ena najbolj zanimivih pa je zagotovo igre simulacije podjetja YovoGames. Prikazuje skrivnosti svet zobozdravnikov, da bi otroci lažje premagali strah. Za uporabnike pametnih telefonov Huawei je prenos te aplikacije odlična ideja za kakovostno preživljanje časa z otroki in učenje, da obiska zobozdravnika ni nič strašnega.

Huawei sodeluje z najboljšimi podjetji za razvoj aplikacij, da bi uporabnikom ponudil čim širši izbor. Nenehno tudi zaposlujejo razvijalce iz vsega sveta, da bi s skupnimi napori razširili ekosistem in izboljšali izkušnjo uporabe pametnih aplikacij.

AppGallery – ena izmed treh najboljših na svetu

Huaweieve lastne in druge priljubljene aplikacije so na voljo v odprti in varni trgovini AppGallery. V kratkem času je postala ena izmed treh vodilnih na svetu, na voljo pa je uporabnikom v več kot 170 državah. S Huaweievim inovativnim ekosistemom pa povezuje več kot 650 milijonov uporabnikov.

Trgovina AppGallery ne zagotavlja le zasebnosti in varnosti, ponuja tudi edinstveno izkušnjo rabe in izboljšanje zmožnosti odkrivanja novih aplikacij. Na voljo so aplikacije iz vsega sveta, ki so združene v 18 kategorij, vključno z novicami, družbenimi omrežji in zabavo.

Uporabniki pametnih telefonov Huawei lahko aplikacije poleg v trgovini AppGallery iščete tudi z zmogljivim iskalnikom Petal Search. Če že ni nameščen na vašem telefonu, ga prenesite in namestite iz omenjene Huaweieve trgovine z aplikacijami. Potem lahko njegov pripomoček za iskanje namestite tudi na domači zaslon telefona, da je iskanje čim bolj preprosto.

Kadar želite aplikacijo namestiti z njegovo pomočjo, vam iskalnik Petal Search prikaže njen vir, naj bo to trgovina AppGallery, spletno mesto razvijalca ali drugi spletni viri.

Več informacij o trgovini AppGallery najdete na povezavi https://consumer.huawei.com/si/mobileservices/appgallery/.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.