Preverite, katera nova igra izpod rok podjetja s slovenskimi koreninami je že na voljo!

Trgovina z aplikacijami AppGallery je bogatejša za še en velik naslov –igro My Talking Angela 2. Gre za nadaljevanje izjemno priljubljene igre z virtualnimi hišnimi ljubljenčki My Talking Angela, ki je konec lanskega leta, ko prispela v AppGallery, zabeležila več milijonov prenosov. Nova igra podjetja Outfit7, sicer enega od vodilnih na področju razvoja mobilnih iger na svetu, je bila v trgovini AppGallery izdana istočasno kot v drugih sorodnih večjih trgovinah z aplikacijami, to pa je AppGallery le še dodatno utrdilo na poziciji tretje največje platforme z aplikacijami na svetu.

»My Talking Angela 2 ne izstopa le zaradi tega, ker je zabavna za igranja, ampak tudi, ker podpira individuialen pristop igralca,« je ob izidu dejal Gray Zhang, vodja Huaweievega oddelka za igre in razvojne programe v srednji in vzhodni Evropi ter Skandinaviji. »Za razliko od drugih iger, ki prodajajo idejo ‘pravega’ pristopa, ta naslov promovira pravico igralcev, da igralno izkušnjo oblikujejo po svojih željah. Zelo smo veseli, da lahko sodelujemo s podjetjem Outfit7 iin ponujamo njihove odlične igre v trgovini AppGallery.«

Igra po meri igralcev

My Talking Angela 2 spodbuja igralce, da izkusijo čarobnost prijateljstva z vrsto dinamičnih aktivnosti, ki poudarjajo pomen skrbi zase in izražanja svojih želja, pogledov in misli. Z nešteto možnosti prilagajanja lahko igralci Angelo preoblačijo, urejajo pričesko, ličijo in okrasijo njeno stanovanje, kakor jim srce poželi. V sodobni in vznemirljivi izkušnji virtualnega prijateljstva, igralci z Angelo odkrivajo nove dogodivščine in aktivnosti v mestu, med drugim peko, ustvarjanje glasbe, ples in podobno. Ker ekipa razvijalcev vedno stremi k odličnosti, so pri razvoju igre sodelovali celo s profesionalnimi plesalci in na ta način ustvarili plesne korake in gibe za Angelo.

»Od števila možnosti za prilagajanje do visokokakovostne umetniške in igralne zasnove, z My Talking Angela 2 premikamo meje, kaj je mogoče narediti na mobilnih napravah,« je dejal Xinyu Qian, izvršni direktor podjetja Outfit7. »V tej igri je Angela zaživela, kot še nikoli poprej in komaj čakamo, da vidimo mnenja igralcev o našem najnovejšem delu iz sveta Talking Tom & Friends.«

My Talking Angela 2 sicer sledi nedavnemu uspešnemu izidu igre Talkin Tom Gold Run, ki je v trgovini AppGallery trenutno med 5 najbolj uspešnimi igrami po številu prenosov na Kitajskem. Nova igra je na voljo v 13 jezikih, med drugim v angleščini, ruščini, turščini in kitajščini. Huawei bo izid igre pospremil tudi s posebnimi digitalnimi številčnicami za svoje najnovejše pametne ure serije Watch 3, ljubitelji igre pa bodo Angelo lahko uzrli tudi v animirani seriji Talking Tom & Friends, ki temelji na istoimenski večkrat nagrajeni igričarski franšizi, in je na voljo na platformi za pretočno predvajanje video vsebin Huawei Video.

Trgovina AppGallery beleži veliko rast novih aplikacij

Kot ena najhitreje rastočih trgovin z aplikacijami si AppGallery prizadeva sodelovati z vodilnimi blagovnimi znamkami in razvijalci iger, katerih naslovi privabljajo največ zanimanja s strani uporabnikov. To platformi omogoča konstanten dotok vznemirljivih, zabavnih in izzivov polnih vsebin, ob tem pa tudi povezovanje uporabnikov z igrami, ki si jih najbolj želijo igrati in povezovanje razvijalcev z novimi igralci, ki jih prej niso dosegli.

Da bi še dodatno podprl dinamično rast kategorije iger v trgovini AppGallery, je Huawei nedavno predstavil namensko igričarsko središče GameCentre, ki je na Huaweievih pametnih mobilnih napravah že prednameščeno. Poleg tega so z vizualno prenovo AppGallery predstavili poseben zavihek namenjen igram, ki uporabnikom pomaga še pri lažjem iskanju iger in drugih vsebin.

Huaweieva naložba v rast ekosistema mobilnih storitev HMS se je obrestovala, saj je število novih aplikacij integriranih v HMS na medletni ravni naraslo za 120 odstotkov. Trenutno je na voljo 134.000 aplikacij, na platformi HMS pa je trenutno registriranih 4 milijone razvijalcev, od tega 300.000 v Evropi. AppGallery je na voljo v 170 državah po celem svetu in beleži 540 milijonov aktivnih mesečnih uporabnikov

S Huaweievim širokim naborom naprav je zabava zagotovljena

Huawei je sicer zelo aktiven tudi na področju razvoja novih naprav, Tako so nedavno predstavili nove ure serije Watch 3, pametne zapestnice Band 6, brezžične slušalke FreeBuds 4, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11 ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView. Gre torej za obširen ekosistem, ki vam omogoča še lažjo povezljivost tako pri delu, kot zabavi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.