Pričakovan jesenski #NovZačetek prinaša zabavo za vso družino

Dopustov je konec, na vrata so potrkale obveznosti. Če še vedno nostalgično brskate po poletnem albumu in si želite skočiti v zaslon ter se vrniti v tisti trenutek, vam tega tehnologija žal še vedno ne omogoča. Z revolucionarnimi napravami Huawei je lahko vsaka vrnitev zabavna!

 Mnogi so dopust preživeli v begu pred resničnostjo, zdaj pa so poletno sonce, morski vonj in brezskrben veter v laseh spet zamenjali za štiri stene, na katere smo bili letos praktično obsojeni. Še več, toliko časa smo preživeli v zaprtih prostorih, da verjetno nismo več vedeli, kaj početi, a brez skrbi, ker smo za #NovZačetek pripravili odlične nasvete in ideje.

Ujemite in ohranite družinske spomine

Skupni trenutki so lahko zabavni, ne glede na to, kje se nahajate. Izkusite revolucijo s telefonom Huawei P40, opremljenim s trojno kamero Ultra Vision Leica, ujemite želeni trenutek kadar koli podnevi in ​​ponoči ter pustite, da fotografije in video posnetki govorijo namesto vas.

Pregledovanje starih fotografij in videoposnetkov je lahko zelo zabavno, vendar je postopek njihove skupne rabe lahko zelo dolgotrajen in naporen. Z možnostjo Huawei Share lahko hitro povežete pametne naprave in delite vso želeno vsebino s preprostim dotikom prsta, brez internetne povezave. Poleg povezovanja pametnih telefonov je telefon mogoče povezati tudi s prenosnikom Huawei MateBook, ki ima vrhunski zaslon FullView in način Eye Comfort Mode, ki omogočata optimalno delovanje in brezskrbno brskanje po spominih.

Neomejena zabava s filmi, nadaljevankami in e-knjigami

Sprostite se s tabličnim računalnikom Huawei MatePad T8, ki nudi dovolj velik zaslon za odlično zabavo. Uživajte v gledanju najljubših filmov in nadaljevank ali branju najljubše knjige, saj izboljšani nočni način omogoča bolj udobno branje z zaslona. Tablični računalnik lahko uporabljajo tudi majhni otroci. Je varen in zanesljiv, izboljšani način Eye Comfort Mode pa pomaga otrokom zaščititi oči pred škodljivo modro svetlobo. Če otroci tablico uporabljajo v ležečem položaju, jih ta opozori, naj prilagodijo vidni kot in še dodatno zaščitijo svoj vid.

Plešite, kot da vas nihče ne gleda (ne da bi se zapletli v žice)

Tudi ptice na veji pojejo, ker je glasba eden najboljših načinov sprostitve. S kakovostnimi napravami Huawei, kot sta zvočnik Mini Speaker in slušalke FreeBuds 3i, poslušajte svoje najljubše uspešnice, ne da bi se zapletli v žice. Mini Speaker je lahek, prenosen in opremljen s 3W zvočnikom polnega razpona, na dnu pa še s skrito pasivno membrano za ustvarjanje glasnega zvoka in globokih nizkih tonov. Za 2-kanalni prostorski zvok (stereo surround) pa lahko združite dva zvočnika in uživate v fantastičnem zvoku tudi med prhanjem, saj je Mini Speaker odporen na vodo in znoj.

Če se vaš glasbeni okus ne ujema z glasbenim okusom drugih članov gospodinjstva, vam bodo slušalke FreeBuds 3i omogočile resnično uživanje v zvoku, hkrati pa bodo aktivno izničile hrup v ozadju. Slušalke so oblikovane tako, da se popolnoma prilegajo vašim ušesom za še bolj stabilno in udobno uporabo, v Huawei AppGallery pa najdete peščico zabavnih aplikacij, kot je Deezer. Naj vaše življenje postane vaša najljubša pesem!

Omogočite si popolno sodelovanje in dosezite boljšo povezanost s kombinacijo revolucionarnih naprav in njihovih naprednih tehnologij, ki prispevajo k boljši kakovosti dela in večji učinkovitosti.  S promocijsko ponudbo naprav Huawei po posebnih cenah, ki velja do 13. septembra 2020 ali do razprodaje zalog, bodite vedno pripravljeni na vsak #NovZačetek in uživajte v dobro zasnovanem in praktičnem pametnem načinu življenja.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.