Privoščite si nov začetek s Huaweiem


Ob nakupu vrhunskega pametnega telefona Huawei namreč prejmete brezžične slušalke ali športno zapestnico in leto dni brezskrbnega hranjenja pomembnih datotek.

Huawei ceni svoje uporabnike in to dokazuje z napravami, ki podpirajo njihove dejavnosti. Pa naj bodo navdušeni fotografi, zahtevni poslovni uporabniki ali zaljubljenci v mobilne igre. V času od 17. avgusta do 13. septembra bodo kupci premijskih pametnih telefonov P40, P40 Pro in P40 Pro + brezplačno deležni brezžičnih slušalk FreeBuds 3i in 50 GB prostora za obdobje enega leta v oblaku Huawei, kupci modelov P40 lite in P40 lite E pa športno zapestnico Band 4 in 15 GB prostora (*).

Ponudba Huaweievih naprav je pestra in prilagojena uporabnikom, saj pozna njihove potrebe in jim zato vedno želi stopiti naproti. Športnim navdušencem je na voljo pametna ura GT 2e, katere odlika je poleg dolgega trajanja baterije, beleženje športov in kakovosti spanja, tudi natančno tipalo srčnega utripa in beleženje ravni kisika v krvi. Prav tako vrhunska je ponudba prenosnik računalnikov, saj je Huawei tudi slovenskim kupcem ponudil izdelke družine MateBook in tabličnih računalnikov. Zahtevnejše uporabnike bo očaral zmogljiv model MatePad Pro, ki ga poleg zmogljivega procesorja odlikujejo ozki robovi okoli zaslona, medtem ko je domačim uporabnikom namenjena prav tako vrhunski tablični računalnik MatePad T8.

Vrhunski pametni telefoni družine P40

Družina premijskih pametnih telefonov Huawei P40 ponuja neprekosljive fotografske zmogljivosti v vseh svetlobnih razmerah, povezljivost z omrežjem pete generacijo in vrhunsko oblikovanje. Z 1/1,28-palčnim fotografskim tipalom in slikovnimi pikami velikimi 2,44 μm, so drastično povečali sposobnost zajema svetlobe, zato so vrhunske tudi fotografije v slabših svetlobnih razmerah. Izboljšana zasnova periskopskega objektiva pa omogoča kar 10-kratno pravo optično povečavo. Srce premijskih pametnih telefonov je sistem na čipu (procesor) Kirin 990 5G, ki med drugim zagotavlja podporo za mobilna omrežja pete generacije (5G) in hitra brezžična omrežja Wi-Fi 6. Napredna tehnologija pa je vgrajena v čudovito, a hkrati tudi kompaktno ohišje z izjemnim zaslonom.
Pametni telefon P40 lite z osupljivo zasnovo, inovativnim sklopom štirih zadnjih kamer, veliko baterijo in zmogljivim sistemom na čipu Kirin 810 izboljšuje uporabniško izkušnjo, zato generaciji mladih prinaša popolnoma nove vrednosti. Medtem pa cenovno dostopi model P40 Lite E nudi tri zadnje kamere, med katerimi ima glavna 48-milijonsko tipalo, čudovit 6,39-palčnim (16,23 cm) zaslon, baterijo kapacitete 4000 mAh in sistemom na čipu Kirin 710F.

Izberite sebi primeren tablični računalnik

Tablični računalnik Huawei MatePad Pro 5G je pomemben del ekosistema naprav, saj je zasnovan za sinergijo s slušalkami, nosljivimi in drugimi naprave iz bogatega nabora podjetja Huawei. Dali so mu namreč ključno vlogo v funkciji sodelovanja na več zaslonih, ki uporabniku prinaša brezhibno izkušnjo uporabe več naprav. Huawei MatePad Pro odlikuje 27,43-centimetrski (10,8-palčni) zaslon polne razločljivosti HD in barvnim razponom DCI-P3. Zaradi zelo tankih robov ima najvišje razmerje med zaslon in površino naprave (90 %) med vsemi tekmeci, poganja pa ga izjemen procesor Kirin 990.

Visoko 80 % razmerje je zaradi robov debelih vsega 4,9 mm, je pomembna odlika tabličnega računalnika MatePad T8, saj omogoča prijetno branje in gledanje filmov. Je tudi odlična rešitev za aktivne uporabnike, ki se radi gibljejo, saj z dobrim 20-centimetrskim (8-palčnim) zaslonom ni prevelik. Poleg tega je za prijetno branje opremljen za načinom za udobje oči, ki prilagodi barvno temperaturo slike in nočnim načinom, ki ga je Huawei oblikoval na podlagi podrobnih raziskav.

Skupina EISA, ki jo sestavlja 55 najbolj priznanih revij na svetu s področja potrošniške elektronike, je z nagrado EISA Smartphone Camera 2020-2021 pametni telefon Huawei P40 Pro označila za prvaka v svojem razredu ter pohvalila zmogljivosti kamer, tehnologijo zaslona in razkošno oblikovanje. Nagrade Best Smartwatch 2020-2021 pa je bila deležna pametna ura Huawei Watch GT 2 zaradi pametne zasnove in številnih možnosti spremljanja dejavnosti.

(*) Ponudba velja do 13. septembra ozirom do izteka zalog. Po nakupu ene od naprav iz ponudbe se morate najkasneje do 20. septembra registrirati na spletni strani, vnesti zahtevane podatke, med katerimi je tudi fotografija računa, nato pa boste darilo prejeli po pošti. Več informacij na https://consumer.huawei.com/si/campaign/back-to-school/.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.