Samsung pred dogodkom Unpacked 2024 v Las Vegasu na Sphere Exosphere odpira portal za nove možnosti 
mobilne umetne inteligence

V pričakovanju dogodka Galaxy Unpacked 17. januarja in v času sejma zabavne elektronike (CES) Samsung napoveduje nove mobilne zmogljivosti, ki jih poganja umetna inteligenca. 

Da bi proslavili novo dobo inovacij Galaxy, je Samsung združil moči z Marvel studiem in njihovo 2. sezono serije »Kaj pa če…? (“What If…?”)«, ki se zdaj predvaja samo v storitvi Disney+, in je 8. januarja epsko prevzela velikanski zunanji LED-zaslon Sphere.sphere

Obzorje Las Vegasa, na katerem je upodobljen Doktor Strange, se je osvetlilo in namignilo na nove zmogljivosti mobilne umetne inteligence, ki bodo kmalu na voljo uporabnikom telefonov Galaxy po vsem svetu. Tako kot Marvelov znani lik Doktor Strange odkriva nove portale neskončnih možnosti, bo Galaxy AI omogočila odkrivanje na povsem nov način.

»Na dogodku Galaxy Unpacked začenjamo novo obdobje inovacij in predstavljamo doživetja z umetno inteligenco na mobilnih napravah kot še nikoli prej,« je dejala Stephanie Choi, izvršna direktorica in vodja trženja za področje mobilnih doživetij pri podjetju Samsung Electronics. »Galaxy AI bo uporabnikom omogočil, da se bodo znašli na vseh področjih življenja. Ta kampanja je napovedala enega od načinov, kako razvijamo in postajamo pionirji mobilne tehnologije s posebnim sodelovanjem z dolgoletnim partnerjem iz tehnološke industrije, ki bo kmalu razkrit.«sphere

Oglejte si videoposnetek globalne kampanje in spremljajte kanale družabnih medijev Samsung Galaxy, da boste izvedeli še več novih epskih odkritij z Doktorjem Strangeom.  

[YouTube video link: https://www.youtube.com/watch?v=5DaJN5nY6ds]

Prihaja novo obdobje z Galaxy AI. 17. januarja spremljajte dogodek Galaxy Unpacked.

###

O podjetju Samsung Electronics

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, gospodinjskih aparatov, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in rešitev LED ter s svojim ekosistemom SmartThings in odprtim sodelovanjem s partnerji zagotavlja brezhibno povezano izkušnjo. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.