SmartPayCard: Prva predplačniška MasterCard v Sloveniji

Podjetje mc2 d.o.o je najavilo razpoložljivost prve predplačniške kartice družbe MasterCard, ki je izdana za slovenski trg. Tu gre za kartico SmartPayCard, ki jo lahko uporabljamo pri vseh trgovcih, ki sprejemajo MasterCard, vključno s podjetji, kot so PayPal, iStore, Google Play in eBay.

Iz podjetja mc2 d.o.o (http://goo.gl/Vsg7nK) prihaja dobra novica za vse, ki želite imeti predplačniško kartico brez bančnega računa. Podjetje je mc2 je namreč pričelo s prodajo prve predplačniške kartice MasterCard, ki je izdana za slovenski trg. Uporaba plačilne kartice SmartPayCard je nadvse enostavna, saj zadošča, da bo nakupu kartice na spletni račun SmartPayCard naložimo dobroimetje in lahko takoj pričnemo plačevati pri vseh trgovcih, ki sprejemajo MasterCard (tudi PayPal, iStore, Google Play, eBay in drugi).

S predplačniško kartico MasterCard lahko zapravimo le toliko denarja kot smo ga na kartico naložili, saj ta ni povezana z našim bančnim računom, kar posledično pomeni, da v primeru zlorabe ne bomo ob ves denar. Med glavnimi prednostmi novosti lahko izpostavimo še možnost nakupa kartice na prodajnih mestih, preko spleta ali preko SMSa in plačila z Moneto, da je izdana na brezosebno ime ter da pri nakupu kartice ne posredujemo svojih osebnih podatkov.

Predplačniško kartico MasterCard lahko napolnimo takoj, na prodajnih mestih, preko spleta ali preko SMSa in plačila z Moneto ter jo lahko preko svetovnega spleta ali SMSa celo nadziramo in z njo upravljamo. Več informacij o izjemno uporabni in nadvse varni predplačniški kartici SmartPayCard je na voljo s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/sHIkdQ.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.