Štipendije za študentke računalniških znanosti (Razpis Bending Spoons)

Štipendije Bending Spoons za študentke računalniških znanosti
Štipendije Bending Spoons za študentke računalniških znanosti Foto: Anton Vierietin on iStock

Podjetje Bending Spoons, eno vodilnih tehnoloških podjetij v Evropi, ponuja štipendije v vrednosti 5000 € za študentke s področja računalništva, programskega inženirstva in sorodnih disciplin. Kaj vse moraš vedeti o razpisu štipendij?

Štipendije Bending Spoons za 20 študentk

Prijave so odprte do 13. maja 2024. To je informacija, ki jo moraš vedeti najprej.

Razpisane so štipendije za študentke, ki bodo v 2024/25 obiskovale dodiplomski ali magistrski program na kateri izmed univerz v Evropski Uniji, Veliki Britaniji, Švici ali neevropskih Balkanskih državah. Prijavijo se lahko študentke, ki obiskujejo študijske programe računalništva, programiranja, umetne inteligence, informatike ali podobnih disciplin.

Portrait of cheerful female programmer enjoying time with laptop computer and distance job while sitting at coworking space, happy female blogger waiting for webinar on netbook connected to wifi
Foto: GaudiLab iz iStock

Štipendija Bending Spoons v višini 5000 evrov je namenjena 20 študentkam, ki na področju računalništva, informatike in programiranja izkazujejo posebne dosežke. Štipendija zadošča za eno leto študija na univerzi. Podjetje želi na tak način spodbuditi dekleta, da se pogosteje odločajo za študij na tem področju.

In ja, prijaviš se lahko tudi, če prejemaš drugo štipendijo. Vse informacije o razpisu, pogojih in prijavi pa najdeš na spletni strani razpisa štipendij Bending Spoons.

Prijaviš pa se lahko tukaj.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekIntervju z Adamom Jordanom: cestno kolesarsko kariero je zamenjal za gravel, kar mu je prineslo svobodo in užitek
Naslednji članekRazkrivamo trende in modne kose, ki jih Slovenci najbolj iščemo na spletu
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.