Vrhunska aplikacija za navigacijo TomTom GO v trgovini AppGallery

Huawei s ponosom napoveduje, da je vrhunska aplikacija za navigacijo TomTom GO od zdaj na voljo tudi v trgovini AppGallery.

Aplikacijo za navigacijo TomTom GO Navigation, ki je v trgovini AppGallery na voljo tudi slovenskim uporabnikom Huaweievih naprav, odlikuje preprosta raba z naprednimi funkcijami, kot so prikaz podatkov o prometu v realnem času, vodenje po voznih pasovih in iskanje najboljše poti po različnih merilih. Prav tako aplikacija ponuja podrobne 3D-zemljevide, ki jih je mogoče namestiti in shraniti na pomnilnik telefona, tako da jih lahko za navigacijo uporabljate tudi brez internetne povezave. V tem primeru se zemljevidi posodobijo enkrat tedensko, ko je naprava povezana v brezžično omrežje. Prenesete lahko zemljevide držav ali regij, odvisno od prostega pomnilnika. Najbolj pa vam bo aplikacija služila, ko je ves čas povezana na internet, saj takrat na zaslonu naprave prikazuje več podatkov, med drugim stanje na cestah in opozorila pred kamerami za preverjanje hitrosti.

Z nadgrajeno funkcijo iskanja in izračuna poti je iskanje cilja in najprimernejše poti do njega izredno preprosto. Izpostaviti pa velja tudi funkcijo spremljanja prometa v realnem času. Z njeno uporabo se enostavno izognete morebitnim zastojem, delu na cesti in drugim stvarem, ki vplivajo na čas prihoda. Z nazornim prikazom poti, voznih pasov in pravočasnega obveščanja, kdaj morate spremeniti vozni pas, izboljšuje varnost v prometu in preprečuje nevarno zavijanje v zadnjem trenutku.

»TomTom z inovativnimi tehnologijami izboljšuje pretočnost v prometu, zato nam zaupa stotine milijonov uporabnikov,« je dejala Carol Picou-Katmann, direktorica za trženje in uporabniško izkušnjo pri podjetju TomTom. »V zadovoljstvo nam je sodelovati s še enim vodilnim tehnološkim podjetjem, Huaweiem, saj bomo en korak bližje naši viziji varnejšega, čistejšega sveta brez zastojev na cestah.«

Aplikacija za navigacijo TomTom GO Navigation ne prikazuje oglasov in na noben način ne poskuša unovčiti uporabnikovih podatkov. Ponuja 30-dnevno brezplačno obdobje, v katerem jo lahko temeljito preizkusite, nakar se odločite za eno od mogočih naročnin – 12,99 € na leto, 8,99 € na pol leta ali 1,99 € mesečno. Nakup je mogoč v aplikaciji, saj je integrirana s kompletom za nakup (IAP), ki je del Huaweievih mobilnih storitev HMS Core.

»AppGallery je ena izmed treh najboljših trgovin z aplikacijami na svetu in kot taka zavezana, da uporabniku zagotovi lokalne in globalne aplikacije,« je dejal Wang Yanmin, predsednik za globalna partnerstva in ekološki razvoj pri podjetju Huawei. »Navdušeni smo, da sodelujemo s podjetjem TomTom in da lahko uporabnikom trgovine AppGallery ponudimo najnovejše storitve za navigacijo

Huaweieve in druge priljubljene aplikacije so na voljo v odprti in varni trgovini AppGallery. V kratkem času je postala ena izmed treh vodilnih na svetu in je na voljo uporabnikom v več kot 170 državah. S Huaweievim inovativnim ekosistemom povezuje več kot 460 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov. Trgovina AppGallery ne zagotavlja le zasebnosti in varnosti, ponuja tudi edinstveno izkušnjo rabe in izboljšanje zmožnosti odkrivanja novih aplikacij. Na voljo so aplikacije iz vsega sveta, ki so združene v 18 kategorij, vključno z novicami, družbenimi omrežji in zabavo.

Aplikacija za navigacijo TomTom GO je že na voljo za prenos in namestitev na vaš pametni telefon Huawei. Več informacij o trgovini AppGallery najdete na povezavi https://consumer.huawei.com/si/mobileservices/appgallery/.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.