Za kaj naj unovčim digitalni bon?

Computer peripherals & laptop accessories. Composition on stone counter
Foto: baloon111 iz iStock

Digitalni bon v vrednosti 150 evrov boš za nakup nove, obnovljene ali rabljene računalniške opreme lahko unovčil od jutri dalje To je odlična priložnost, da zamenjaš prastari prenosnik, ki se prižiga pol ure, ali denar investiraš v zabaven dodatek, kot je na primer digitalno pero. Še ne veš, za kaj boš unovčil digitalni bon? Izbira je velika.

Obnovljena oprema

Trajnostnost je v ospredju marsikaterega pogovora in to z dobrim razlogom. Prekomerna potrošnja uničuje naš planet in količina odpadne elektronike samo še narašča. Kako lahko pomagaš? Z nakupom obnovljene opreme. Gre za opremo, ki je po kakovosti enaka novi, razlika pa je opazna pri ceni, saj lahko z nakupom obnovljene opreme prihraniš vse do 30 % zneska iz redne prodaje. Podaljšaj življenje obstoječi računalniški opremi in pomagaj okolju. Pa še denarnica ti bo hvaležna.

Računalnik
Foto: Firmbee iz Pixabay

Najprej poskrbi za osnovo

Je tvoj prenosnik v zadnjih izdihljajih? Potem nimaš izbire, digitalni bon izkoristi za nakup novega (ali obnovljenega), ki ti bo delal družbo do konca študija.Če živiš doma in si pristaš stacionarnih računalnikov, je zdaj odlična priložnost, da investiraš v kakovostno opremo. Delaš na prenosniku in te bolijo oči od majhnega zaslona? Digitalni bon lahko izkoristiš tudi za nakup monitorja. Sključena drža za prenosnikom je najslabše, kar lahko narediš svoji hrbtenici.

Kaj pa tiskalnik?

Zapiske tiskaš v kopirnicah ali za uslugo prosiš prijatelje? Kolikokrat si še stal v vrsti pred kopirnico, ker si seminarsko oddajal zadnji dan, praktično zadnjo uro? Z nakupom tiskalnika si bodo tvoji živci odpočili, pa še prijatelji te bodo imeli raje, ker jih ne boš prosil za tisk te in one seminarske naloge.

Menjavanje kartuše v tiskalniku
Foto: ronstik iz iStock

Nakupuj kvalitetno

Pri nakupu računalniške opreme zaupaj strokovnjakom, ki dajejo prednost kvaliteti izdelkom. Široko ponudbo računalniške opreme najdeš v trgovini Belbled, ki deluje že od leta 1994. Na voljo so računalniki, prenosniki, monitorji, tiskalniki, telefoni, tablice in še veliko več. Pri nakupu lahko unovčiš tudi digitalni bon ’22.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekHuawei spreminja delovno okolje
Naslednji članekKdaj smo udomačili kokoši in piščance? Imamo odgovor
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.