Bodi študent v stilu: modni nasveti za mlade za leto 2020/21

Naslovnica e-priročnik Bodi študent v stilu: modni nasveti za mlade za leto 2020/21

Študij, kot ga boš doživel letos, se vsaj v določenih pogledih ne more primerjati z nobenim od prejšnjih let. Če je to tvoje prvo študijsko leto pa si ga boš neglede na številne zdravstvene ukrepe zapomnil za vselej. Kljub temu, da te čaka več sedenja doma pred računalnikom, manj predavanj in druženj na fakultetah ter zabavah pa v ekipi revije Študent verjamemo, da bo to študijsko leto dobro ter polno uspehov in novih priložnosti!

Nov začetek

Prehod iz srednje šole na študij je gotovo med pomembnejšimi prelomnicami tvojega življenja. Na tej v povprečju 5 let dolgi izobraževalni poti boš spoznal obilo novih prijateljev, bodoče sodelavce, šefe ali pa podrejene ter bolje spoznal tudi samega sebe. Tovrstna obdobja pa dajejo super priložnost tudi za preizkus česa novega v tvojem življenjskem slogu in izgledu. Priročnik Lajf je: Študent v stilu zajema trende letošnje jeseni in ti poleg konkretnih nasvetov s pomočjo izbora nekaj artiklov sodelujočih partnerjev ponuja tudi kvalitetno branje. Modnih nasvetov smo se lotili malce drugače in pripravili 10 poglobljenih člankov, te pa je pomembno nadgradila modna svetovalka Nataša Frančič.

Vsebina e-priročnika Lajf je: Študent v stilu

Si vedel, da je za ustvarjanje in potrditev mnenja o nekom potrebnih le pičlih 7 sekund? Ker je prvi vtis pomemben, smo v začetku pripravili članek prav na to temo. Tudi če boš kakšno žurko letos imel kar preko Zoom-a, ne pozabi na party outfit. Nekaj idej najdeš v nadaljevanju priročnika. Raziskali smo tudi, kako se glede na obliko tvoje postave pravilno obleči in ugotovitve zapisali v obliki koristnih nasvetov, ki ti bodo olajšali izbiro oblačil. Lepo urejeni in negovani nohti so kot dober nakit. V priročniku so predstavljeni največji trendi manikire te jeseni. Če si tudi ti med tistimi, ki nikoli niso zares prepričani, katera šminka jim najbolj pristaja, smo pripravili step-by-step članke, ki te vodi do popolne izbire šminke! Pozabili nismo niti na Halloween. Ja, najverjetneje kakšen večji žur odpade, a če se boš podružil v manjši skupini, bodo tvoj poseben in inovativen make-up opazili res vsi. Dokaži, da je Halloween več kot samo rdeča packa krvi na licu! Pripravili smo še članek na temo urejanja brade glede na obliko tvojega obraza ter predstavili nekaj idej za drznejše modne dodatke. Jesensko nego kože smo predstavili v preprostih 5 nasvetih zanjo in zanj. Če pa tvoje modno srce bije v eko ritmih pa smo razgrnili še 3 najpogostejše mite o second hand oblačilih. Tega daj prebrati prijatelju, ki te odetega v rabljena oblačila, občasno še vedno pogleda postrani. Verjamemo, da ga bodo fotografije modnih staylingov vintage rabljenih oblačil navdušile!

Prijetno branje in uspešno ter dobrih modnih izbir polno študijsko leto!

Priročnik Lajf je: Študent v stilu lahko prelistaš na issuu.com/revija.student ali shraniš pdf.

Priročnik lajf je: Študent v stilu   Prenos

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekPrednosti garderobnih omaric za mlade
Naslednji članekŽelijo mlade, a že izkušene študente
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.