­čÄž Ali si sploh ┼żelim imeti otroke?

Ali si sploh ┼żelim imeti otroke?
Ali si sploh ┼żelim imeti otroke?

Si morda med tistimi, ki ob─Źasno razmi┼íljajo o tem, ali si sploh ┼żeli┼í imeti otroke? Morda si stara ┬╗┼że┬ź toliko, da te tvoji star┼íi in stari star┼íi vztrajno povpra┼íjujejo po otrocih in namigujejo na to, da si neizmerno ┼żelijo vnukov?

Podcast revije in portala Študent, rubrika Mladi
Podcast Revije in portala Študent, rubrika Mladi

Imeti ali ne imeti otroke?

S Katjo med malico pogosto klepetava o vseh mogo─Źih tematikah iz katerih nato ─Źrpava tudi ideje za avdio oddaje. Ko sva malo raziskali (poguglali seveda) tematiko vezano na ┼żeljo po otrocih med dana┼ínjimi mladimi, sva ugotovili, da definitivno nisva edini, ki se ob─Źasno vpra┼íava, ali sploh imeti otroke. No Katja ima na tem podro─Źju ┼że malce bolj trdno ustvarjeno mnenje, jaz pa sem zelo radovedna. V oddaji sem ji postavila vrsto vpra┼íanj – od tega ─Źe je res prepri─Źana v to, da si otrok ne ┼żeli pa do vpra┼íanj o najve─Źjih skrbeh in strahovih o tej tematiki.

Proti koncu sva se strinjali predvsem v ideji, da ima dana┼ínja ┼żenska v primerjavi s tisto izpred 30 ali ve─Ź let pa─Ź preprosto izbiro biti ali pa ne biti mama. Pred tem sva razpravljali o razlogih, ki jih dana┼ínji mladi najpogosteje navedejo kot razloge za odlo─Źitev za ┼żivljenje brez otrok. Se tudi tebi zdijo otroci predragi? Te je strah nose─Źnosti? Se boji┼í, da bi na otroka prenesla kak┼íno bolezen? S Katjo sva razpredali o vseh mogo─Źih zapletih, a na koncu sva le ugotovili, da na─Źin reprodukcije pri ─Źloveku o─Źitno vseeno deluje in da ni tako zelo nevaren. Poglej, koliko nas je ┼że na Zemlji!

Kakšna vprašanja pa se pojavijo tebi, ko razmišljaš o otrocih? Kaj pa moški, ali misliš, da se tudi oni sprašujejo o tem?

­čÄž Prijetno poslu┼íanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, ┼żelje in ideje za bodo─Źe avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali ┼żelje po sodelovanju v na┼íih avdio oddajah lahko posreduje┼í tudi na: marketing@nevtron.eu.

 

Marketing
+ objave

E: marketing [afna] nevtron.eu

LEAVE A REPLY

Please enter your name here
Please enter your comment!

Uporabljamo Akismet za manj┼íanje ne┼żelenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.