O študiju na FDV iz prve roke

In the Classroom Multi Ethnic Students Listening to a Lecturer and Writing in Notebooks. Smart Young People Study at the College.
Foto: gorodenkoff iz iStock

V tokratni epizodi sta Tajda in Sabina podelili nekaj dosedanjih študijskih izkušenj na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Tajda študira na smeri Komunikologija – tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi na podpiplomski stopnji, Sabina pa novinarstvo na dodiplomski stopnji. Oddaja je polna nasvetov, s katerimi želita svojim mlajšim študijskim kolegom in vsem, ki se za to še odločate, olajšati pot do zaključka študija.

Kako sta vedeli, da je prav ta študij in študijska smer prava zanju? Sabina se je lotila prave male raziskave in na koncu ugotovila, da novinarstvo zajema različna področja, ki jo zanimajo. Tajda pa se je najprej spogledovala z drugo fakulteto. Kako to, da se je nato odločila za študij Komunikologije? Sabina nam je zaupala tudi, da so bili nekateri znanci malce razočarani. Zakaj, izveš v podcastu.

Kaj pa urnik, kako jima uspe šofirati med študijskimi obveznostmi in prostim časom? Morata biti prisotni na vseh predavanjih? So samo predavanja dovolj? Kdo je najbolj tečen profesor in kateri izpit je najtežji? Se lahko zaneseš na tutorje?

Ob koncu sta povedali še, kaj bi izbrali, če bi se še enkrat vpisali na študij. Pa bi obe izbrali drug študij?

Na vse to in še več ti bosta odgovorili v dobrih devetnajstih minutah!

Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekThe Last Dance: serija, ki odpira številne polemike
Naslednji članekKomentar: Nastopaški aktivizem oziroma zakaj tvoja objava na Instagramu ne pomaga nikomur
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.