Klemen Bučan – stand up komik in radijski voditelj

Klemen Bučan

V današnjem podcastu mi je družbo delal človek, ki je rojen za to, da zabava ljudi. Klemen Bučan se že 15 let ukvarja s stand up komedijo, poleg tega vodi »Kul jutro« na Radiu Ekspres, povezuje razne dogodke, zadnje čase pa vse pogosteje nastopa v reklamah.

Klemen Bučan s slušalkami
Foto: Vita Orehek

Klemen kar prekipeva od energije in to je bilo moč zaznati tudi v današnjem pogovoru. Zaupal nam je, kako se je njegova showbiznis pot sploh začela. Mnogim je namreč poznan iz filma »Tu pa tam«, kjer je odigral vlogo Buddhe – enega izmed glavnih junakov. Film je režiral njegov prijatelj in sedaj tudi svak Mitja Okorn. Nisem mogla mimo vprašanja, ali mu bo Mitja ponudil vlogo v kakšnem Hollywoodskem filmu. Klemen je na to vprašanje odgovoril zelo zanimivo, obenem pa nam je zaupal tudi, da Mitja Okorn načrtuje snemanje Hollywoodskega filma v Sloveniji.

Kaj ga najbolj nasmeji?

Klemen s sinom KasperjemGlede na to, da je stand up komik, me je zanimalo, kaj je tisto, kar ga najbolj nasmeji. Zaupal nam je, da to vsekakor niso komedije ali kaj podobnega, saj že vnaprej predvideva, kaj se bo zgodilo. Se pa največkrat in najbolj nasmeji svojemu 2,5-letnemu sinu, ki je tako zelo nepredvidljiv.

V pogovoru mi je zaupal, kaj je tisto, kar mu je pri delu na radiu najbolj všeč, in kako zelo mu je sin spremenil pogled na svet.

Kaj želi predati sinu?

Srečen je, ko svoj čas preživlja z družino, a tudi takrat, ko dela. Zelo pomembno se mu namreč zdi, da svojemu sinu preda sporočilo, da je najbolj pomembno to, da človek najde svoje poslanstvo in je srečen v tem, kar počne. »Da gre ati rad v službo in prav tako rad pride domov«.

V pogovoru nam je Klemen zaupal kup zanimivih stvari, med drugim tudi, zakaj je svojo didžejsko opremo postavil v kot, kateri šport ima najraje in kakšne načrte ima v prihodnje.

Najdeš ga lahko na Instagram profilu klemenbucan, Facebook profilu klemenbuchan, ali pa obiščeš njegovo spletno stran www.klemenbucan.si.

🎧 Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.