Zgodba mladega in uspešnega video producenta Lenarta Kobala

Lenart Kobal in ekipa snemajo video

V današnjem podcastu sva klepetala z mladim in uspešnim video producentom Lenartom Kobalom.

Lenart je fant, ki se je že pri svojih 11ih letih podal na pot proti sanjam in uspehu. Začel je počasi, a s trdno voljo, da mu bo uspelo. Montaža in objave lyrics videov, ki jih je v začetku izdeloval, so ga pripeljali do točke, kjer se je zanj začel zanimati Raay.

Tako je pri 16ih letih vzbudil zanimanje različnih glasbenikov, ki so ga povabili k sodelovanju. Prvi videospot je posnel za glasbenico Anjo Istenič, od takrat dalje pa pravi, da ga je veliko bolj kot montaža, začelo zanimati snemanje.

Sodeloval je še z veliko znanimi slovenskimi glasbeniki, kot so: Luka Basi, Maraaya, Nika Zorjan, BQL, Žan Serčič, Slavko Ivančič, Kataya, Alya in ostalimi.

Njegova močna volja in talent sta ga pripeljala vse do ustanovitve lastne produkcije – Kobal produciton. Z ekipo ponuja snemanje in ustvarjanje glasbenih spotov, promocijskih videov, spletnih in TV oglasov ter ogromno ostalih stvari.

 

21. januarja letos je Lenart s svojo ekipo ustvaril prvi slovenski multimedijski portal, saj je bila od nekdaj njegova želja, da svoje znanje deli tudi z drugimi. To je platforma, s tečaji s področja video produkcije, fotografije, spletnih strani, marketinga, socialnih omrežij, skratka multimedijskih stvari, s katerimi se Lenart in ekipa ukvarja. Tečaje najdemo na njihovi spletni strani spletnitecaji.com.

Kaj pa konkurenca?

Lenart pravi, da je konkurenca ena izmed boljših stvari za napredek. Ta te samo še bolj žene naprej, da si uspešnejši, ali kar je še boljše, da to uspešnost deliš s konkurenco in z njeno pomočjo sežeš še višje.

Kaj ti pri delu predstavlja največji izziv?

Čas je brez premisleka bil Lenartov odgovor. Želi si, da bi dan lahko imel 48 ur, ali včasih še kakšno več. Idej mu namreč nikoli ne zmanjka, zato se ni za bati, da bo s svojo produkcijo prišel še zelo daleč.

 

Sam pravi, da je zelo ponosen na svoje začetke, saj so občutki, ko svoja dela pogledaš za nazaj izjemno lepi. Ob njih se zaveš, kje si začel in kako zelo si od takrat napredoval.

Prisluhni najinemu pogovoru in tudi ti začni graditi pot k svojim sanjam. Lenart pravi, da lahko uspe vsak, ki ima voljo in vsak, ki začne.

? Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.