Pet idej za kratkočasenje med karanteno

Študijski urnik se ti je danes nepričakovano sprostil, vendar se razen serij na Netflixu ne spomniš ničesar, s čimer bi si popestril turobno karanteno. Poznano? Zate smo zbrali le nekaj idej, ki ti v takih zagatah mogoče utegnejo koristiti.

Skuhaj ali speci nekaj, česar nisi še nikoli

Postani kralj kuhinje in na spletu izbrskaj zanimiv, primeren kuharski recept. Presenečen boš ugotovil, da tvoje kuharske sposobnosti presegajo tudi med študenti izjemno uveljavljene testenine s tuno. Obilica zabave je zagotovljena! ?

Odpravi se na sprehod v naravo

Najhitrejši in cenovno najbolj ugoden način, da zbistriš podivjane misli. Velikokrat zaradi študijskih obveznosti pozabimo, kako pomembno je dejansko vsakodnevno gibanje ter koliko prednosti ima – večja kreativnost, kvalitetnejši spanec, spomin, krepitev imunskega sistema in še bi lahko naštevali. Zato obuj superge in se pojdi nadihat svežega zraka!

Preberi tisto knjigo, ki že od poletja žalostno sameva na polici

Ne pravijo zastonj, da je knjiga najboljša družba. Skodelica čaja, topla odeja in dobra knjiga – zveni prijetno!

Preizkusi se v meditaciji

Mogoče se zaradi prepolnih, stresnih urnikov ne odločamo pogosto za meditacijo kot način umiritve. Nemogoče si je predstavljati, da v nekem trenutku odmisliš čisto vse skrbi – tudi tisti najtežji izpit – in se osredotočiš nase. Pa vendar – mnogi pravijo, da deluje! Zagotovo se bo izmed mnogih vrst meditacije našla vsaj ena, ki ti ustreza.

Izvedi čistilno akcijo

Da, prav si prebral – nimaš več izgovorov! ? Zagotovo se bo našla vsaj ena omara, predalnik, miza, ki čaka na drobec tvojega časa in vdano kopiči vse učbenike, skripte, jakne in nakit tega sveta. Veselo na delo!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.