sobota, 19 septembra, 2020
Doma Mediji Revija Študent Kakšne ugodnosti imamo študenti?

Kakšne ugodnosti imamo študenti?

S prvo izdajo letošnjega šolskega leta vračamo rubriko Aktualno v revijo Študent. V njej smo predstavili 10. PR teater, zeleno sceno, ŠOS, nove študijske programe, napade volkov in medvedov, noč čarovnic, fake news in ŠSUL.

Predstavili smo erotični tango, našteli nove serije, ki jih lahko spremljaš to jesen in pogledali razvoj kulture od reformacije do kofetkanja. Dodali smo koledar vseh pomembnih dogodkov in partyjev, nismo pa pozabili niti na Martinovanja.

Slovenskim študentom so na voljo številne ugodnosti – od subvencionirane hrane in prevozov do številnih drugih popustov. Ne glede na to, ali greš prvič v študentsko življenje ali si že večni študent, ti bodo prišli prav številni nasveti za spoznavanje novih ljudi in druženje. Pogledali smo tudi kako se spreminjamo mladi ter kakšne so razlike med milenijci in generacijo Z.

Kaj če ti je potekel status? Navedli smo vse korake do prve zaposlitve in predstavili dobre temelje karierne rasti. Pogledali smo, ali se bolj splača študentsko delo ali redna zaposlitev in navedli osnovne finančne pojme, ki jih moraš poznati, da boš sploh lahko ovrednotil zaslužek.

Študentski lajf predstavlja tudi prve poizkuse kuhanja, zato smo v središčni temi poglobljeno pogledali, kako si pripraviš popoln obrok. Navedli smo klube, ki jih preprosto moreš obiskati, pozitivne učinke alkohola in koristne nasvete za tiste, ki se ne morejo izogniti drogam.

Pogledali smo, kakšni modni trendi prihajajo to jesen, kako lahko zastonj prespiš na potovanju in izbrali destinacijo meseca. Jeseni je najlepši čas za biti fit in za preizkus najbolj usekanih športov. Tako boš v postavi za idealno Instagram fotko. Nismo pa pozabili na seks in gadgete za študente.

Oktobrska številka revije Študent je že brezplačno na stojalih fakultet po vsej Sloveniji. Lahko jo tudi natisneš na avtomatih Printbox, jo prelistaš na issuu.com/revija.student ali shraniš pdf. Obvezno pa nam v komentarjih povej, kako smo se odrezali. Prijetno branje. ?

Glavni urednik

Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

29,183FansLike
2,196FollowersFollow
2,640FollowersFollow
1,679FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

10 hribovskih nasvetov za začetnike

Karantena je marsikomu dala motivacijo za gibanje, še posebej priljubljena je postala hoja v hribe, kar je seveda super. Potrebno pa se je zavedati...

3 ideje za aktivno preživljanje jesenskih vikendov

Jesenski meseci so za marsikoga najlepši v letu - poletne vročine je konec, priljubljene izletniške točke se spraznijo, narava pa je v svojem menjavanju...

Kje je bil tvoj dom na Zemlji stotine milijonov let nazaj?

Z novim digitalnim zemljevidom ti paleontologi ponujajo nov pogled na tvoje rojstno mesto skozi stoletja in ti predstavijo dinozavre, ki so živeli na tvojem...

Dve seriji iz 90ih, ki sta vredni binge-watcha

Ob naslovu prispevka si zagotovo najprej pomislil na Friendse. Prijatelji so seveda globoko zaznamovali devetdeseta leta, vendar smo za prispevek raziskali še dve seriji,...