Kakšne ugodnosti imamo študenti?

Naslovnica revije Študent 1 XXIII, oktober 2019 Kakšne ugodnosti imamo študenti?

S prvo izdajo letošnjega šolskega leta vračamo rubriko Aktualno v revijo Študent. V njej smo predstavili 10. PR teater, zeleno sceno, ŠOS, nove študijske programe, napade volkov in medvedov, noč čarovnic, fake news in ŠSUL.

Predstavili smo erotični tango, našteli nove serije, ki jih lahko spremljaš to jesen in pogledali razvoj kulture od reformacije do kofetkanja. Dodali smo koledar vseh pomembnih dogodkov in partyjev, nismo pa pozabili niti na Martinovanja.

Slovenskim študentom so na voljo številne ugodnosti – od subvencionirane hrane in prevozov do številnih drugih popustov. Ne glede na to, ali greš prvič v študentsko življenje ali si že večni študent, ti bodo prišli prav številni nasveti za spoznavanje novih ljudi in druženje. Pogledali smo tudi kako se spreminjamo mladi ter kakšne so razlike med milenijci in generacijo Z.

Kaj če ti je potekel status? Navedli smo vse korake do prve zaposlitve in predstavili dobre temelje karierne rasti. Pogledali smo, ali se bolj splača študentsko delo ali redna zaposlitev in navedli osnovne finančne pojme, ki jih moraš poznati, da boš sploh lahko ovrednotil zaslužek.

Študentski lajf predstavlja tudi prve poizkuse kuhanja, zato smo v središčni temi poglobljeno pogledali, kako si pripraviš popoln obrok. Navedli smo klube, ki jih preprosto moreš obiskati, pozitivne učinke alkohola in koristne nasvete za tiste, ki se ne morejo izogniti drogam.

Pogledali smo, kakšni modni trendi prihajajo to jesen, kako lahko zastonj prespiš na potovanju in izbrali destinacijo meseca. Jeseni je najlepši čas za biti fit in za preizkus najbolj usekanih športov. Tako boš v postavi za idealno Instagram fotko. Nismo pa pozabili na seks in gadgete za študente.

Oktobrska številka revije Študent je že brezplačno na stojalih fakultet po vsej Sloveniji. Lahko jo tudi natisneš na avtomatih Printbox, jo prelistaš na issuu.com/revija.student ali shraniš pdf. Obvezno pa nam v komentarjih povej, kako smo se odrezali. Prijetno branje. 😃

Revija Študent, oktober 2019   Prenos

Glavni urednik

Prejšnji članekOdlomila se je ogromna ledena gora na Antarktiki
Naslednji članekŠtudent v Gambiji: Bobnanje, barantanje in bolezni

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.