Ugodnosti za študente

Naslovnica revije Študent oktober 2018

Slovenskim študentom so na voljo številne ugodnosti – od subvencionirane hrane in prevozov do številnih drugih popustov. V oktobrski številki revije Študent predstavljamo študij nekoč in danes ter vse ugodnosti, ki so ti na voljo.

Ne glede na to, ali greš prvič v študentsko bivanje ali že tretjič menjuješ sobo, ti bodo prišli prav številni nasveti za študentsko bivanje. Navedli smo, kaj moraš vzeti sabo, kako opereš oblačila, kako sploh sobivati s cimri in številne trike za študentski dom.

Študentski lajf seveda pomeni tudi pitje, zato smo zbrali recepte za enostavne in poceni koktejle in raziskali, kako lahko odgovorno piješ in kako čim hitreje pozdraviš mačka.

V reviji najdeš še nasvete za keš, poceni telefone, varčevanje energije, 10 idej za prve zmenke in seks nasvete za bruce.

Oktobrska številka revije Študent je že brezplačno na stojalih fakultet po vsej Sloveniji. Lahko jo tudi natisneš na avtomatih Printbox, jo prelistaš na issuu.com/revija.student ali shraniš pdf. Obvezno pa nam v komentarjih povej, kako smo se odrezali. Prijetno branje!

Glavni urednik

Prejšnji članekPozdravljeni bruci!
Naslednji članekVelika nagradna igra Bruc 2018

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.