Razpis Podjetniški sklad Študent 2020/R1

Tomi Cigoj, direktor Nevtron & Company, d. o. o.
Tomi Cigoj, direktor Nevtron & Company,   d. o. o.

V podjetju Nevtron & Company, d. o. o., ki med drugimi upravlja tudi z blagovno znamko Študent, na razmere koronavirusa odgovarjamo proaktivno. Kljub upadu prihodkov si sedaj še posebej prizadevamo za ažurno objavljanje novic, ki so v največji meri blizu našim obsežnim bazam mladih bralcev in sledilcev. Zavedamo se pomena in vloge promocije ter oglaševanja, zato želimo podpreti slovenska podjetja in oblikovati priložnost za nova partnerstva.

V ta namen smo pripravili javni Razpis Podjetniški Sklad Študent 2020/R1. Z njim želimo slovenskim podjetjem omogočiti do 90 % sofinanciranja promocije na medijskih kanalih blagovne znamke Študent. Razpis bo podprl marketinške načrte slovenskih podjetij, pripomogel k uspešnejšemu zagonu gospodarskih dejavnosti, na naših kanalih pa v sodelovanju z novimi partnerji zasnoval nove kvalitetne vsebine. Te bodo naše bralce in sledilce nagovorile k podpori slovenskemu gospodarstvu.

Razpis podjetniški sklad Študent 2020/R1
Razpis za sofinanciranje promocijskih aktivnosti slovenskih podjetij v letu 2020
roka s srcemKaj je predmet razpisa?
V Podjetniškem skladu Študent je na voljo 23.000 € sredstev za sofinanciranje slovenskih podjetij, ki prejmejo med 40 in 90 % sofinanciranja.
žarnicaKdo se lahko prijavi?
Slovenska mlada in majhna podjetja, ali vsa tista, ki že nagovarjajo populacijo starosti 15 do 29 let.
uraDo kdaj?
Prijave so mogoče do torka, 30. junija 2020, oziroma do porabe razpisnih sredstev.
diamantKakšen odstotek sofinanciranja mi pripada?
Delež sofinanciranja se določi na podlagi števila točk doseženih s prijavo in drugih javno dostopnih informacij prijavitelja.
Več informacij je na voljo v razpisni dokumentaciji. Razpis je zaseben in se ne izključuje z državnimi finančnimi pomočmi v povezavi s koronavirusom.

Vabljeni na podjetniško popotovanje po medijskih kanalih Študent

Za prijavo na razpis izpolnite prijavnico v nadaljevanju strani. Celotna razpisna dokumentacija vam je na voljo tukaj. Ob koncu prijave opredelite tudi zanimanje za enega izmed treh promocijskih paketov, ki si jih lahko ogledate tukaj.

paketi sofinanciranja razpis 2020 r1

Cene ne vsebujejo DDV. Posamezni deli ponudbe se lahko prilagodijo željam in potrebam podjetnika.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na elektronskem naslovu marketing@nevtron.eu.

[expand title=”PRIJAVNI OBRAZEC”][ninja_form id=’4′][/expand]

Prijavni obrazec posreduje podatke preko zaščitenih protokolov. Če iz kakršnegakoli razloga ne želite oddati prijave preko spletnega obrazca, nam pišite na marketing@nevtron.eu in prijavni obrazec vam bomo poslali po elektronski pošti. Podatki se v skladu z direktivo GDPR hranijo na strežnikih znotraj EU in se ne posredujejo tretjim osebam. Sofinancer (podjetje Nevtron & Company, d. o. o.) bo oddane podatke uporabil in obdeloval izključno za potrebe izvedbe razpisa. Z oddajo prijave soglašate, da vas lahko izvajalec kontaktira na vpisane kontaktne podatke za potrebe izvedbe razpisa.