Bakalavreat Psihologije

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Univerzitetni
Univerza:
Samostojni visokošolski zavodi
Zavod:
Univerza Sigmunda Freuda Dunaj - podružnica Ljubljana
Trajanje študija:
3 leta
ECTS kreditnih točk:
180
Pridobljen naziv:
Bachelor of Science (BSc)
Kraj izvajanja:
Ljubljana

O študijskem programu

SFU Ljubljana je v letu 2018/19 razpisala fakultetni študijski program Psihologija. Izvajanje programa je potrjeno s strani Nacionalne agencije RS za kakovost v visokem šolstvu (NAKVIS), sklep št. 6033-4/2015/9 z dne 19.1.2017 in s strani Avstrijskega akreditacijskega organa AQ Austria (dne 12. 9. 2018). Program Psihologije na prvi (bolonjski) stopnji se je začel izvajati oktobra 2018.

Fokus SFU študijskega programa je na aplikativni/ uporabni vlogi psihološkega raziskovanja in poučevanja. To neposredno povezovanje psihološke prakse z akademskim delom spodbuja tako poklicno kot osebno rast študentov in omogoča boljšo pripravo na kasnejšo zaposlitev. Eden izmed ključnih ciljev je ponuditi študentom  široko perspektivo in teoretični kontekst, ki zajema filozofsko epistemološko refleksijo,  sociologijo, kulturologijo, antropologijo in zgodovino ter s tem  vključevanje novih konceptov, npr. tistih, ki presegajo paradigmo ene  osebe in spodbujajo k reševanju  aktualnih družbenih problemov.

Vpisni pogoji

  • Opravljena splošna matura ali
  • pred 1.6.1995 končan katerikoli štiriletni srednješolski program ali
  • enakovredno izobraževanje v tuijini.

Dodatni pogoji

  • dovolj dobro znanje angleškega jezika in
  • motivacijsko pismo in
  • opravljen sprejemni razgovor s članom sprejemne komisije oz. udeležba na tridnevnem sprejemnem seminarju, ki ga organizira SFU Ljubljana pred začetkom študijskega leta.

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 5.300 €.

30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
223SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se