Bančni in finančni management

Način študija:
Redni, Izredni
Stopnja:
Magistrski
Univerza:
Univerza v Ljubljani
Zavod:
Ekonomska fakulteta UL
Trajanje študija:
REDNI in IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Magister poslovnih ved
Kraj izvajanja:
Ljubljana

O študijskem programu

Želite obvladati upravljanje s finančnimi tveganji, upravljanje z naložbami in kapitalom, regulativo finančnih institucij, finančno analizo, ocenjevanje vrednosti podjetja, finančno odločanje v podjetjih, trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti? Želite prispevati k temu, da se možnosti za ponovitev finančne krize minimizirajo?

Magistrski program Bančni in finančni management – znanje za prepoznavanje nevarnosti in priložnosti na trgu: bančni oz. finančni management bank, podjetij in neprofitnih organizacij; delovanje finančnih trgov; delo na primerih dobrih in slabih praks, s poudarkom na mednarodni perspektivi.

Vpisni pogoji

  • Končan študijski program prve stopnje z ustreznih strokovnih področij in dosegel najmanj 180 kreditnih točk po ECTS ali
  • končan dosedanji študijski program za pridobitev visoke strokovne izobrazbe z ustreznih strokovnih področij, ali
  • končan enakovreden študijski program z drugih strokovnih področij, naveden v prejšnji alineji, ter opravljene dodatne študijske obveznosti v obsegu 12 kreditnih točk po ECTS. Dodatne študijske obveznosti kandidati lahko opravijo med študijem na 1. stopnji, v programih za izpopolnjevanje ali z opravljanjem izpitov pred vpisom v magistrski študij in sicer pri predmetih Mikroekonomija 1 (6 ECTS) in Uvod v poslovanje (6 ECTS).

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 2.952€.

30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
128SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se