Ekonomist

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Višješolski
Univerza:
Višješolski zavodi
Zavod:
Izobraževalni center Geoss d.o.o., Višja strokovna šola
Trajanje študija:
IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Ekonomist
Kraj izvajanja:
Litija

O študijskem programu

Delo na področju ekonomije je dinamično, zanimivo in kreativno ter polno strokovnih izzivov. Za to potrebujete najnovejša znanja, poznati morate veljavno domačo in evropsko zakonodajo, biti morate seznanjeni z najnovejšimi trendi poslovanja. Zaposlovanje ponuja široke možnosti tako v gospodarstvu kot negospodarstvu ali na področju samozaposlovanja.

Študentje se usposobijo za učinkovito ekonomsko poslovanje, vodenje, načrtovanje in organiziranje poslovnih procesov, za samostojno operativno vodenje malih in srednje velikih podjetij. Pridobijo tudi znanja, potrebna za izvajanje prodajnih in storitvenih aktivnosti ter za učinkovito delo s strankami v različnih poslovnih okoljih. Študij jim bo poleg zvišanja izobrazbe omogoča tudi osebno napredovanje in pozitivne spremembe na delovnem mestu.

Vpisni pogoji

  • Končana splošna matura ali
  • končana poklicna matura ali
  • opravljen zaključni izpit ali diploma pred letom 2002, ali
  • opravljen, mojstrski, delovodski ali poslovodski izpit, tri leta delovnih izkušenj opravljen preizkus znanja iz materinščine (slovenščine, italijanščine ali madžarščine) ter matematike ali tujega jezika v obsegu, določenem za poklicno maturo.
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
66SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se