Gostinstvo in turizem

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Višješolski
Univerza:
Višješolski zavodi
Zavod:
GEA College – Fakulteta za podjetništvo, Ljubljana
Trajanje študija:
IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Organizator poslovanja v gostinstvu in turizmu
Kraj izvajanja:
Ljubljana in online

O študijskem programu

Predavanja potekajo od oktobra do konca junija, dvakrat tedensko, v popoldanskem času. Način študija je organiziran tako, da omogoča redno delo. Predavanja potekajo modularno, po dva predmeta v sklopu. Po zadnjem predavanju pri predmetu sledi prvi izpitni rok, nato se pričnejo predavanja iz novih predmetov. Drugi in tretji izpitni rok sta razpisana dodatno. Študentom, ki se rednih izpitnih rokov zaradi službenih ali drugih razlogov ne morejo udeležiti, omogočimo organizacijo izrednih izpitnih rokov.

Študij na daljavo – eCollege poteka s pomočjo spletnega portala eCollege, na katerem so študentom na voljo gradiva za samostojno učenje.

Študentom, ki zaradi službenih ali drugih obveznosti ne morejo redno obiskovati predavanj, pomagamo pri oblikovanju osebnega izobraževalnega načrta, ki vključuje način študija in razporeditev študijskih obveznosti.

Celotni potek študija je praktično naravnan. Med študijem se študenti na različne načine uče in izboljšujejo svoje kompetence za delo

Vpisni pogoji

  • Končana splošna matura ali
  • končana poklicna matura ali
  • opravljen zaključni izpit ali diploma pred letom 2002, ali
  • opravljen, mojstrski, delovodski ali poslovodski izpit, tri leta delovnih izkušenj opravljen preizkus znanja iz materinščine (slovenščine, italijanščine ali madžarščine) ter matematike ali tujega jezika v obsegu, določenem za poklicno maturo.
Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
592SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se