Logistika sistemov

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Doktorski
Univerza:
Univerza v Mariboru
Zavod:
Fakulteta za logistiko UM

O študijskem programu

Osnovni cilj doktorskega študijskega programa je usposabljanje vrhunskih strokovnjakov in znanstvenikov s področja logistike.

Študentje pridobijo naravoslovno in družboslovno znanje logistike, ki daje razumevanje dogajanj in trendov v svetu, poglobljeno razumevanje teoretskih in metodoloških konceptov ter boste usposobljeni za samostojno razvijanje znanstvenega in strokovnega novega znanja. Študij je usmerjen predvsem v individualno raziskovalno delo študenta z mentorjem, odkrivanje novih problemov s področja logistike, podajanje rešitev ter objavo znantsvenih člankov v uglednih mednarodnih revijah.

Študijski program je namenjen posameznikom, ki želite postati akademiki s področja logistike ali usposobljeni strokovnjaki primerni za vodenje najzahtevnejših delovnih sistemov ter znanstvenoraziskovalnih projektov s širokega strokovnega oziroma znanstvenega področja.

Vpisni pogoji

  • Končan Študijski program 2. stopnje, ali
  • končan univerzitetni študijski program, sprejet pred 11. 6. 2004, ali
  • končan visokošolski strokovni študijski program, sprejet pred 11. 6. 2004 in študijski program za pridobitev specializacije ter opravljene študijske obveznosti v obsegu 30 ECTS iz študijskega programa 2. stopnje: Optimizacija logističnih procesov (8 ECTS), Informacijska podpora logističnim sistemom (7 ECTS), Management oskrbovalnih verig v logistiki (8 ECTS), Obvladovanje vrednostne verige v logistiki (7 ECTS), ali
  • končan študijski program, ki izobražuje za poklice, urejene z direktivami EU, ali
  • končan enovit magistrski študijski program, ki je ovrednoten s 300 ECTS točkami.

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 2.760€

Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
249SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se