Management in informatika

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Magistrski
Univerza:
Samostojni visokošolski zavodi
Zavod:
B2 Visoka šola za poslovne vede, Ljubljana
Trajanje študija:
IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Magister managementa in informatike
Kraj izvajanja:
Ljubljana

O študijskem programu

Magistrski program je interdisciplinarna kombinacija sodobnih družboslovnih znanj s poudarkom na poslovnih vedah ter znanj s področja informatike.

V povezavi teh znanj, ki omogočajo hkratno razumevanje poslovnih procesov in organizacijskih struktur ter razvito sposobnost uporabe informacijskih tehnologij, vidimo eno od ključnih poti k razvoju informacijsko podprtega organizacijskega in družbenega okolja. Zato je pomemben interdisciplinarno usmerjen in dovolj prilagodljiv profil vodstvenega kadra, ki se aktivno vključuje v poslovni in tehnološki razvoj, se ustvarjalno odziva na spremembe ter jih, zaradi možnosti izboljšanega načina poslovanja in doseganja večje poslovne uspešnosti, tudi povzroča.

Diplomanti programa druge bolonjske stopnje Management in informatika boste sposobni neposredno uporabiti pridobljena znanja za reševanje konkretnih poslovnih izzivov ter jih realizirati na inovativen način.

Vpisni pogoji

  • Končan študijski program prve stopnje z ustreznih strokovnih področij (poslovne in upravne vede, ekonomija ter računalništvo in informatika), in doseženih najmanj 180 kreditnih točk po ECTS, ali
  • končan študijski program prve stopnje z drugih strokovnih področij ter vpisom opravljene študijske obveznosti, ki so bistvene za nadaljevanje študija (Upravljanje podatkovnih baz in Ekonomika poslovanja), ali
  • končano enakovredno izobraževanje v tujini.

Šolnina

Šolnina se izračuna individualno na podlagi manjkajočih obveznosti študenta, saj se priznajo predhodno pridobljena znanja v predhodnih formalnih in neformalnih izobraževanjih.

30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
128SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se