Management v športu

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Magistrski
Univerza:
Univerza v Ljubljani
Zavod:
Ekonomska fakulteta UL
Trajanje študija:
IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Magister managementa v športu
Kraj izvajanja:
Ljubljana

O študijskem programu

Vas zanima, v katero smer gre razvoj slovenskega športa? Kateri so največji problemi managementa v športnih organizacijah in kako se z njimi spopasti? Kako je organiziran slovenski šport in športne organizacije? Želite izvedeti, kako tržiti športne proizvode in storitve? Kaj so posebnosti volonterskega dela v športu? Kako zagotoviti vire financiranja športnih organizacij?

Magistrski program Management v športu – za vse športnike in tiste, ki imate šport preprosto radi: poslovna znanja s področja managementa v športu; zaposlitev v katerikoli športni organizaciji (športni zvezi, športnem društvu ali klubu); širok spekter veščin za delo v drugih, nešportnih organizacijah.

Vpisni pogoji

  • Končan študijski program prve stopnje z ustreznih strokovnih področij (ekonomskih in poslovnih ter športnih znanosti) in doseženih najmanj 180 KT ali
  • končan dosedanji študijski program za pridobitev visoke strokovne izobrazbe z ustreznih strokovnih področij: družbene vede, poslovne in upravne vede, izobraževanje učiteljev (športna vzgoja), osebne storitve in pravo, ali
  • končan enakovreden študijski program z drugih nesorodnih strokovnih področij, naveden v prejšnji alineji, ter opravljene dodatne študijske obveznosti v obsegu 12 kreditnih točk po ECTS. Dodatne študijske obveznosti študent opravi pred vpisom na drugostopenjski magistrski študijski program Management v športu z opravljanjem predmetov Uvod v poslovanje (6 ECTS) na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in Antropološka kineziologija (6 ECTS) na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani.

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 2.952€.

Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
112SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se