Management znanja

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Doktorski
Univerza:
Samostojni visokošolski zavodi
Zavod:
Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije, Celje
Trajanje študija:
IZREDNI študij (3 leta)
ECTS kreditnih točk:
180 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Doktor znanosti
Kraj izvajanja:
Celje

O študijskem programu

Doktorski študijski program je raziskovalno usmerjena nadgradnja podiplomskega programa 2. stopnje Management znanja, za katerega je MFDPŠ pridobila tudi mednarodno akreditacijo FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation).

Triletni doktorski program je zasnovan sodobno, je mednarodno primerljiv, in bo v regiji in širši slovenski javnosti omogočil ustvarjanje novega znanja na področju poslovnih in upravnih ved, vendar s poudarkom na managementu in managementu znanja v najširšem pomenu. Management znanja je multidisciplinarno vsebinsko področje, ki ponuja mnoge raziskovalne izzive tako z vidika ravni posameznika, skupin in podjetij, kakor tudi z vidika povezanosti z različnimi disciplinami, kot so ekonomija, izobraževanje, informatika, management, poslovne vede, sociologija, raziskovalna metodologija in druge.

Vpisni pogoji

  • Diploma na študijskem programu 2. stopnje ali
  • diploma na dodiplomskem univerzitetnem študijskem programu, sprejetim pred 11. 6. 2004, ali
  • diploma na študijskem programu iz četrtega odstavka 36. člena ZViS, če je ovrednoten s 300 kreditnimi točkami in je trajal 5 let (enovit magistrski študij), ali
  • končan visokošolski strokovni študijski program, sprejet pred 11. 6. 2004 in študijski program za pridobitev specializacije v skupnem obsegu najmanj 240 ECTS – tovrstnim kandidatom pristojna komisija MFDPŠ določi študijske obveznosti v obsegu od 30 do 60 ECTS iz študijskega programa 2. stopnje Management znanja, ki jih morajo opraviti pred vpisom.

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 4.000€

30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
207SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se