Vodenje in kakovost v izobraževanju

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Magistrski
Univerza:
Samostojni visokošolski zavodi
Zavod:
Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije, Celje
Trajanje študija:
IZREDNI študij (1 leto)
ECTS kreditnih točk:
60 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Magistrica managementa izobraževanja / Magister managementa izobraževanja
Kraj izvajanja:
Celje

O študijskem programu

Vodenje in kakovost v izobraževanju je enoletni magistrski program, v katerega se lahko vpišejo diplomanti dodiplomskih študijskih programov. Pogoji vpisa so podrobneje opisani v vsakoletnem razpisu za vpis. Program sestavljajo trije obvezni predmeti, v naboru izbirnih predmetov študent izbere še tri izbirne predmete, spisati mora tudi magistrsko nalogo. Predmeti se izvajajo zaporedoma, od meseca oktobra do meseca maja, v drugi polovici akademskega leta lahko študent že pristopi k pisanju magistrske naloge.

Vpisni pogoji

V 1. letnik magistrskega študijskega programa Vodenje in kakovost v izobraževanju se lahko vpiše, kdor je diplomiral na področju družbenih ved, prava, izobraževanja ter poslovnih in upravnih ved v:
– štiriletnem študijskem programu prve stopnje v obsegu najmanj 240 KT (po ZViS 2004),
– štiriletnem dodiplomskem študijskem programu oz. »starem univerzitetnem program« (pred ZViS 2004),
– specialistični študijski programi po končanem visokošolskem strokovnem oz. univerzitetnem študijskem programu (pred ZViS 2004).
– triletnem študijskem programu 1. stopnje v obsegu 180 KT (po ZVIS 2004),
– visokošolskem strokovnem dodiplomskem študijskem programu (pred ZVIS 2004).

Kandidati iz četrte in pete alineje morajo do zaključka študija opraviti dodatne študijske obveznosti s strokovnih področij študijskega programa v obsegu do 60 KT (t.i. dodatni letnik), tako da imajo do zaključka študija opravljene študijske obveznosti v obsegu 120 KT.

Kandidati, ki so zaključili izobraževanje, na podlagi katerega se vpisujejo v študijski program, na drugih strokovnih področjih, morajo pred vpisom opraviti 12 KT študijskih obveznosti s strokovnih področij programa. Slednje lahko kandidati opravijo med študijem na prvi stopnji, v programih za izpopolnjevanje ali z opravljanjem premostitvenih izpitov pri študijskih obveznostih programov 1. stopnje na MFDPŠ.

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 2.500€

Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
292SledilciSledite