Mednarodno poslovanje

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Magistrski
Univerza:
Samostojni visokošolski zavodi
Zavod:
DOBA, Fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije Maribor
Trajanje študija:
IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Magister poslovnih ved
Kraj izvajanja:
Maribor

O študijskem programu

Prihodnost je jasna – Slovenija potrebuje nove in drugačne vodje in menedžerje. Program Mednarodno poslovanje je odličen program za razumevanje poslovnega sveta, za vodenje inovacijskih procesov in mreženje ter osnova za mednarodno kariero.

Program nudi priložnosti za pridobitev inovativnih podjetniških idej za vaše podjetje, mreženje in poslovne stike ter izmenjavo izkušenj med in po študiju, izmenjavo in spoznavanje dobrih praks, srečanje z gostujočimi strokovnjaki in praktiki z mednarodnimi izkušnjami, z možnostjo konzultacij in mreženja, mednarodno virtualno mobilnost, možnost vključevanja v projekte s podjetji, osebni razvoj in kariero ter pridobitev aktualnih evropskih znanj.

Vpisni pogoji

  • Končan visokošolski strokovni študijski program prve stopnje v obsegu 180 KT, ali
  • končan triletni visokošolski strokovni študijski program pred bolonjskim sistemom z ustreznih strokovnih področij (ekonomskih, poslovnih, upravnih in organizacijskih ved, sociologije, pravnih, političnih, družboslovnih ved, humanistike) ter opravljene dodatne študijske obveznosti v obsegu 12-14 kreditnih točk po ECTS, ki jih na podlagi predhodnih znanj določi Komisija za študentske zadeve.

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 3.289€

Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
533SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se