ponedeljek, 6 februarja, 2023

Marketing in prodaja

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Magistrski
Univerza:
Samostojni visokošolski zavodi
Zavod:
DOBA, Fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije Maribor

⏲️ Vrsta in trajanje študija: IZREDNI študij (2 leti)
? ECTS kreditnih točk: 120 KT za celotni študij
? Pridobljen naziv: Magister marketinga in prodaje
?️ Kraj izvajanja: Maribor

O študijskem programu

Vsako uspešno in na konkurenčnost ter trajnostno rast osredotočeno podjetje zahteva od zaposlenih tudi poglobljeno znanje in kompetence iz teorije in prakse marketinga in prodaje.

Podiplomski magistrski program Marketing in prodaja se osredotoča na dve poslovni področji – marketing in prodajo, njuno soodvisnost in prepletenost v stalno se spreminjajočem, globalno konkurenčnem poslovnem okolju, know-how za prilagajanje podjetij na te spremembe in usmerjenost v prakso z delom na študijah primerov in lastnih projektih.

Z edinstvenimi vsebinami s področja psihologije prodaje, upravljanja odnosov s strankami, korporativnega komuniciranja, spletnega marketinga, kreativnosti in inovativnosti, pa tudi spoznavanja najnovejših strategij tehnik in prodaje boste vi in vaše podjetje konkurenčni.

Vpisni pogoji

  • Končan visokošolski strokovni študijski program prve stopnje v obsegu 180 KT, ali
  • končan triletni visokošolski strokovni študijski program pred bolonjskim sistemom z ustreznih strokovnih področij (ekonomskih, poslovnih, upravnih in organizacijskih ved, sociologije, pravnih, političnih, družboslovnih ved, humanistike) ter opravljene dodatne študijske obveznosti v obsegu 12-14 kreditnih točk po ECTS, ki jih na podlagi predhodnih znanj določi Komisija za študentske zadeve.

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 3.289€

30,075SledilcevVšečkaj
3,397SledilcevSledi
2,640SledilcevSledi
238SledilcevSledi
12NaročnikovNaroči