Podjetniški management

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Magistrski
Univerza:
Samostojni visokošolski zavodi
Zavod:
GEA College – Fakulteta za podjetništvo, Ljubljana
Trajanje študija:
IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Magister podjetniškega managementa
Kraj izvajanja:
Ljubljana

O študijskem programu

Podjetniški management zagotavlja znanja, ki so potrebna za vrhunsko vodenje podjetij ali projektov v malih in srednjih gospodarskih družbah, neprofitnih organizacijah, državni upravi in javnem sektorju.

Študij vsebuje bogat predmetnik s poudarkom na praktičnih znanjih iz področij ekonomije, financ, prava, informatike, managementa, marketinga in upravljanja s človeškimi viri. Predavatelji so uveljavljeni strokovnjaki z izkušnjami in vsakomur nudijo praktično znanje in pomoč pri reševanju raznovrstnih podjetniških izzivov.

Študij omogoča diplomantom podjetništva in študentom ter diplomantom drugih sorodnih ali tehničnih smeri, da vodijo družinska in druga obstoječa podjetja ali ustanavljajo svoja nova podjetja in jih uspešno razvijajo. Namenjen je tudi podjetnikom in vodilnim v manjših ali večjih podjetjih ter javni upravi, ki si želijo povečati učinkovitost in uspešnost poslovanja.

Poleg študijskih obveznosti so študentom na voljo dodatne dejavnosti: mednarodna izmenjava (študij ali praksa) na več kot 30 partnerskih institucijah, podpora Kariernega centra, mednarodne znanstvene konference, Alumni klub, ekskurzije in druge študentske aktivnosti. Študij je podprt tudi s sodobnim e-portalom, ki nudi študijske vsebine 24 ur na dan.

Vpisni pogoji

  • Zaključen visokošolski strokovni študijski program prve stopnje v obsegu 180 ECTS (ZVIS 2004), ali
  • zaključen triletni visokošolski strokovni študijski program pred bolonjskim sistemom (pred ZVIS 2004), ali
  • zaključen univerzitetni študijski program prve stopnje v obsegu 240 ECTS, štiriletni univerzitetni študijski program (pred ZVIS 2004), specialistični študijski program, specialistični študij Podjetništva GEA College ali drugih magistrskih študijskih programov – ob izpolnjenih pogojih je možen vpis v 2. letnik, ali
  • končano enakovredno izobraževanje v tujini.

Šolnina

Za izredni študij, 1. letnik: 3.250€, 2. letnik: 4,200€

30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
107SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se