Upravljanje s tveganji in korporativna varnost

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Magistrski
Univerza:
Samostojni visokošolski zavodi
Zavod:
GEA College – Fakulteta za podjetništvo, Ljubljana

⏲️ Vrsta in trajanje študija: IZREDNI študij (2 leti)
? ECTS kreditnih točk: 120 KT za celotni študij
? Pridobljen naziv: magister/magistrica upravljanja s tveganji
?️ Kraj izvajanja: Ljubljana

O študijskem programu

Tekom študija na GEA College boste spoznali različne aspekte korporativne varnosti, kot so geostrateški in politični vidiki, varnostni standardi v poslovnih procesih, načrtovanje in razvoj korporativne varnosti, procesi nadzora in številne druge. Program je nastal v sodelovanju s Slovenskim združenjem korporativne varnosti in Inštitutom za korporativne varnostne študije s pomočjo strokovnjakov, ki na področju upravljanja s tveganji in korporativne varnosti delujejo že vrsto let.

  • Kako zavarovati intelektualno lastnino v podjetju?
  • Kako varovati poslovno skrivnost?
  • Kako oceniti varnost poslovnega okolja, v katerem delujemo?

Vpisni pogoji

V magistrski študijski program 2. stopnje »Upravljanje s tveganji in korporativna varnost« se lahko vpiše, kdor je zaključil študijski program s področja sorodnih ved –  ekonomskih, poslovnih, organizacijskih, pravnih, upravnih in varnostnih ved:

  1. Visokošolski študijski program prve stopnje (strokovni ali univerzitetni) v obsegu najmanj 180 ECTS;
  2. Visokošolski strokovni študijski program, ki je bil sprejet pred 11.06.2004 (pred uvedbo bolonjskega sistema);
  3. Univerzitetni študijski program ali specialistični študijski program po zaključeni visokošolski strokovni izobrazbi, sprejet pred 11. 6. 2004 (pred uvedbo bolonjskega sistema).

V magistrski študijski program 2. stopnje »Upravljanje s tveganji in korporativna varnost« se lahko vpiše tudi, kdor je zaključil študijski program pod točko 1, 2 in 3 prejšnjega odstavka s področja nesorodnih ved. V tem primeru morajo kandidati za vpis opraviti diferencialne izpite, ki so bistveni za nadaljevanje študija in jih na podlagi prošnje kandidata določi Komisija za študentske in študijske zadeve. Diferencialne izpite mora kandidat opraviti v 1. letniku študija.

Glede na obseg priznanih obveznosti s predhodnega študijskega programa, pridobljenih v Republiki Sloveniji ali tujini, se lahko kandidat vpiše v isti ali višji letnik študijskega programa »Upravljanje s tveganji in korporativna varnost« 2. stopnje, če s priznanimi obveznostmi izpolnjuje pogoje za prehod, določene z akreditiranim študijskim programom.

Šolnina

Za klasičen študij, posamezni letnik: 3.750,00 €; za e-študij, posamezni letnik: 4.000,00 €

 

Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
207SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se