Podjetništvo

Način študija:
Redni, Izredni
Stopnja:
Magistrski
Univerza:
Univerza v Ljubljani
Zavod:
Ekonomska fakulteta UL
Trajanje študija:
REDNI in IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Magister poslovnih ved
Kraj izvajanja:
Ljubljana

O študijskem programu

Vas mika podjetništvo? Opremite se z znanjem, s katerim boste lažje identificirali in razvijali poslovne priložnosti. Spoznali boste, katere izzive in priložnosti spremlja vodenje lastnega ali družinskega podjetja. Spoznali boste tudi, kako uspešno razviti podjetniško kulturo v velikih podjetjih ter kako malim podjetjem pomagati pri iskanju optimalnih rešitev. Ne glede na vašo izobrazbo se vpišite na program podjetništvo in zaživite svoje življenje!

Magistrski program Podjetništvo – uresničitev podjetniških idej: podjetniško razmišljanje; inovativnost, kreativnost in vztrajnost; modeli za podporo odločanja.

Vpisni pogoji

  • Končan študijski program prve stopnje z ustreznih strokovnih področij in dosegel najmanj 180 kreditnih točk po ECTS ali kdor je končal dosedanji študijski program za pridobitev visoke strokovne izobrazbe z ustreznih strokovnih področij, ali
  • končan enakovreden študijski program z drugih strokovnih področij, naveden v prejšnji alineji, ter opravljene dodatne študijske obveznosti v obsegu 12 kreditnih točk po ECTS. Dodatne študijske obveznosti kandidati lahko opravijo med študijem na 1. stopnji, v programih za izpopolnjevanje ali z opravljanjem izpitov pred vpisom v magistrski študij in sicer pri predmetih Mikroekonomija 1 (6 ECTS) in Uvod v poslovanje (6 ECTS).

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 2.952€.

Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
228SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se