Poslovna informatika

Način študija:
Redni, Izredni
Stopnja:
Magistrski
Univerza:
Univerza v Ljubljani
Zavod:
Ekonomska fakulteta UL
Trajanje študija:
REDNI in IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Magister poslovnih ved
Kraj izvajanja:
Ljubljana

O študijskem programu

Se zanimate za podjetništvo in management ter hkrati informatiko, računalnike in internet? Bi želeli izboljšati poslovanje podjetja z uporabo informacijske tehnologije? Se zavedate, kako pomembno je danes znanje o informacijski in telekomunikacijski tehnologiji? Bi radi obvladali sistemsko analizo ter izvajanje, uvajanje in vzdrževanje informacijskih sistemov? Ali želite v podjetju nadgraditi elektronsko poslovanje pa vas pri tem skrbi za varnost?

Magistrski program Poslovna informatika – most med informacijsko tehnologijo in poslovanjem podjetja: uporaba informacijske tehnologije v poslovnem okolju; informacijska orodja in informacijski sistemi; kombinacija poslovnih in tehnoloških znanj; poglobljeno razumevanje vloge informatike v poslovnem okolju; obvladovanje načrtovanja in izvajanja varnostne politike.

Vpisni pogoji

  • Končan študijski program prve stopnje z ustreznih strokovnih področij in dosegel najmanj 180 kreditnih točk po ECTS ali kdor je končal dosedanji študijski program za pridobitev visoke strokovne izobrazbe z ustreznih strokovnih področij, ali
  • končan enakovreden študijski program z drugih strokovnih področij, naveden v prejšnji alineji, ter opravljene dodatne študijske obveznosti v obsegu 12 kreditnih točk po ECTS. Dodatne študijske obveznosti kandidati lahko opravijo med študijem na 1. stopnji, v programih za izpopolnjevanje ali z opravljanjem izpitov pred vpisom v magistrski študij in sicer pri predmetih Mikroekonomija 1 (6 ECTS) in Uvod v poslovanje (6 ECTS).

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 2.952€.

Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
206SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se