Socialni menedžment (Ljubljana)

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Visokošolski
Univerza:
Samostojni visokošolski zavodi
Zavod:
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici
Trajanje študija:
IZREDNI študij (3 leta)
ECTS kreditnih točk:
180 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Diplomant socialnega menedžmenta (VS)
Kraj izvajanja:
Ljubljana

O študijskem programu

Cilj študijskega programa je izobraziti študente s širokim interdisciplinarnim znanjem, da se bodo lahko takoj po prvi stopnji vključili v kreativni delovni proces v javni upravi, v nevladnih organizacijah ali v profitnih organizacijah, ki delujejo na področju socialne politike. Pridobili bodo ustrezna znanja za delo v organizacijah v gospodarstvu oziroma v privatnem komercialnem sektorju, ali pa nadaljevali študij na drugi in kasneje na tretji stopnji.

Program je zasnovan izrazito interdisciplinarno. Študenti bodo usvojili predvsem znanja iz različnih družbenih ved (sociologije, politologije in komunikologije), v manjši meri in v obsegu, kot je potrebno za oblikovanje širokega in uporabnega strokovnega profila, pa tudi iz področja prava, poslovnih in upravnih ved. Precej pozornosti bo namenjeno tudi metodološkim predmetom. Fokus izobraževanja bo na pridobivanju menedžmentskih znanj iz različnih področji dela: sociala, zdravstvo, izobraževanje, kultura,…

Zaključen študij na Fakulteti za uporabne družbene študije nudi relativno široke zaposlitvene možnosti posebno zaradi kombinacije svojega interdisciplinarnega družboslovnega profila in vrste uporabnih znanj v okviru regije, pa tudi drugod v Sloveniji in v tujini.

Vpisni pogoji

  • Opravljena splošna matura ali
  • opravljena poklicna matura ali
  • opravljen zaključni izpit v kateremkoli štiriletnem srednješolskem programu.

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 2.190 €

30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
593SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se