10 študijskih programov = kul izbira

Februar. Za mlade čas »infomativcev« in odločanja o tem, kako naprej v življenju. Kateri poklic izbrati, kaj študirati?

Februar. Za mlade čas »infomativcev« in odločanja o tem, kako naprej v življenju. Kateri poklic izbrati, kaj študirati? Nekateri boste izbrali »varno«. Izbrali boste študij, ki bo glede na trende v gospodarskem okolju verjetno prinesel službo. Na drugi strani ste tisti, ki vedno hočete imeti izbiro, študirati in delati v življenju tisto, kar vas bo navduševalo, kar boste opravljali s strastjo, brez občutka za čas in z željo po novih dosežkih.

Kaj, če lahko izberete oboje?

Na GEA College vam ponujamo »kul« izbiro med desetimi študijskimi programi, oziroma načini študija. Raznovrstna znanja v obliki kakovostnih, aktualnih in v prihodnost usmerjenih študijskih programov, v katere verjamemo – nekatere od njih boste našli med »top« poklici prihodnosti, medtem ko vam drugi omogočajo, da si prihodnost kot podjetnik kreirate sami.

Tudi lokacija je nekaj, kar boste lahko izbrali, saj poleg Ljubljane znova odpiramo študijsko skupino v Piranu. Če pa ste se odločili za študij na višješolskem študijskem programu, pa ga boste lahko večino opravili na daljavo, kar v udobju svojega doma.

Bi radi izbrali jezik študija? Pri nas lahko na dodiplomskem študiju Podjetništva  izbirate med študijem v slovenskem in angleškem jeziku.

Na Fakulteti za podjetništvo lahko izberete triletni študijski program Podjetništvo, ki vam po uspešno zaključeni diplomi omogočata nadgraditev znanja na podiplomskem študiju Podjetniški management ali Management korporativne varnosti, s katerem postanete magister varnostnega managementa, se naučite obvladovanja različnih tveganj v podjetju in se usposobite za enega od »top« poklicev prihodnosti. Na Centru višjih šol pa boste  poleg že ustaljenih študijskih programov Ekonomist in Poslovni sekretar našli še programe Organizator socialne mreže, Gostinstvo in turizem in Informatik. Letošnjo novost predstavlja program Snovalec vizualnih komunikacij in trženja.


Odkrijte področje dela, ki vas veseli in študirajte ob pomoči strokovnjakov iz prakse. Vabimo vas, da to področje odkrijete s strokovnjaki GEA College in si zgradite kul kariero!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.