2. mednarodna tattoo konvencija

Cosmetologist removing tattoo with laser device female hand. Concept of erasing tattoos as expensive procedure in cosmetology clinic
Foto: Mariakray iz iStock

Ljubljana, 5., 6. in 7. oktober 2012, od 14.00 dalje v dvorani Triglav na Vodovodni 25!

V Krškem se je spomladi uspešno zaključilo prvo mednarodno srečanje tattoo mojstrov, ki je v treh dneh poskrbelo za več kot 100 najrazličnejših novih tetovaž na kožah tistih srečnežev, ki so ob izjemnem povpraševanju prišli na vrsto. 26 mojstrov iz 7 držav je bilo namreč vse od odprtja naprej ves čas zasedenih, interesentov za nove tetovaže pa ni manjkalo vse do zaključka dogodka, ki je na koncu postregel tudi z nagradami za najboljše tetovaže. Ob slovesu so organizatorji obljubili, da se oktobra vidimo v prestolnici, zato s ponosom najavljajo 2. mednarodno tattoo zborovanje.

Ob udeležbi mojstrov iz Slovenije in tujine so na prvi konvenciji prav slovenski mojstri domov odnesli večino nagrad. Najboljši tattoo bodo iskali tudi tokrat, sodelovanje različnih mojstrov pa se je še povečalo. Zaradi prostorske omejitve in zagotavljanja kakovostnih storitev pa je število tetovatorjev omejeno na 40.

Spremljevalni program bo – ob tekmovanju za najboljše umetniške izdelke na koži – zajemal tako koncerte (ob večernih urah) kot tudi vedno bolj priljubljeni airbrush, ne bo pa manjkalo niti ameriških avtomobilov, predstavitve pin-up kulture, stojnic z ročno izdelanimi usnjenimi modnimi dodatki, zippoti, majicami, zaponkami za pasove in drugimi zanimivimi izdelki, ki jih ni moč kupiti v običajnih trgovinah.

Tudi nekatere znane osebnosti se bodo prepustile umetnosti tetoviranja.

Oktobra bodo v Ljubljani torej zabrenčale tetovatorske igle!

 

Skrita koda: s78Pe

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.