Kariera 2009

Na sejmu Kariera se stikajo ponudbe in povpraševanja po delu, srečajo delodajalci in iskalci dela. Obe strani lahko pridobita kar največ informacij v najkrajšem možnem času na enem mestu.

25.11.-26.11.2009, 10.00-19.00 ure, Gospodarsko razstavišče

Letos že sedmič
Namen sejma je povezati delodajalce in kandidate za zaposlitev. Na enem mestu bo zbrano vse kar karierist potrebuje. Gostili bodo več kot 100 privlačnih slovenskih in tujih delodajalcev, izobraževalna podjetja ter druge ponudnike produktov in storitev. Sejem ponuja tudi možnosti za pridobivanje novih znanj o iskanju zaposlitve, gradnji kariere in življenjskem uspehu.
V seriji predavanj Veličastne kariere bodo predavali uspešni Slovenci, udeležencem bodo dali namige za uspešno kariero, ki so jih pridobili na svoji poti. Podjetja, ki želijo, da jih trg dela še bolje spozna, pa se predstavljajo s serijo predavanj Karierne možnosti v podjetjih. Omogočili bodo brezplačna psihometrična testiranja, ki kandidatom olajšajo pravilno izbiro karierne poti in brezplačno svetovanje o pripravi življenjepisa. Vstop na vsa predavanja je prost.
Pričakujejo, da bo sejem obiskalo več kot 15.000 karierno usmerjenih posameznikov.
Organizator sejma je podjetje Moje delo d.o.o., ki upravlja z največjim slovenskim zaposlitvenim portalom www.MojeDelo.com. Leta 2008 je sejem prvič doživel tudi mednarodno izvedbo. S pomočjo regionalnih portalov v Bosni in Hercegovini ter Srbiji, so organizirali tudi sejem v Sarajevu in Beogradu, ki sta presegla pričakovanja in privabila več kot 10.000 obiskovalcev.

Več tematskih sklopov
• Top delodajalci,
• Predstavitev izobraževalcev,
• Veličastne kariere,
• Karierna predavanja,
• Ostali razstavljavci.

Dosedanje reference sejma:
– 225 slovenskih in tujih podjetij, večina se po prvem nastopu na sejmu predstavi vsako leto,
– 28 najuspešnejših slovenskih in tujih karieristov, poslovnežev, športnikov, estradnikov, ki so obiskovalcem sklopa Veličastne kariere zaupali skrivnosti svojega uspeha,
– 107 predavateljev, ki je slušateljem prestavilo možnosti zaposlitve v njihovem podjetju,
– 60.000 obiskovalcev, ki so spoznavali delodajalce, njihove karierne priložnosti in prejemali nasvete top karieristov.

Delodajalci bodo podrobneje predstavili možnosti za delo in kariero v podjetjih. Odlična priložnost za vse, ki želite dobro spoznati delodajalce. Brezplačno si rezervirajte sedež na predavanjih!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.